Lej en lejlighed i Tilst

Lejlighed Tilst

Lejligheder i Tilst

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Find den perfekte lejlighed i Tilst

Tilst er en skøn bydel i det nordvestlige hjørne af Århus, der byder på et stort udvalg af muligheder for at købe ind, at tage ud og spise og ikke mindst at finde den perfekte lejlighed, der giver let adgang til områdets største attraktioner samt job- og uddannelsesmuligheder. Med en lejlighed i Tilst har du et rigtigt godt udgangspunkt for at komme rundt, da du på få minutter kan være inde i Århus’ hyggelige gågader, på din uddannelsesinstitution, dit job inde i byen eller på motorvejen i sydgående eller nordgående retning.

I Tilst bor der lige omkring 16.000 indbyggere, og det kommer til udtryk i en veletableret bydel med et særdeles velfungerende foreningsliv og mange muligheder for at finde en lejlighed, der ofte har noget lidt andet at byde på, end de lejligheder, som du kan finde i den mest centrale del af Århus. Tilst er et aktivt lokalsamfund med blandt andet svømmehal og masser af foreninger. Desuden har du mange muligheder for at få glæde af den omkringliggende natur på egen hånd – eksempelvis gennem ture til True Skov eller Geding Sø, der ligger i gåafstand fra din lejlighed i Tilst.

Med en lejlighed i Tilst får du uanede muligheder

Det er blandt andet populært for studerende at leje en lejlighed i Tilst, da der er kort afstand til nogle af byens mest fremtrædende uddannelsesinstitutioner, som for eksempel VIA University College, Universitetshospitalet i Skejby og Århus Universitet. Grundet beliggenheden er det desuden også let at komme til og fra arbejde på byens mange arbejdspladser i og uden for byen fra en lejlighed i Tilst. Det gælder ikke mindst arbejdspladserne i Århus Centrum, men også i selve Tilst, hvor der findes et velbesøgt handelsområde, som er fyldt med specialbutikker, supermarkeder og elektronikkæder m.m.  

Med en lejlighed i Tilst får du en lejlighed med en placering, der giver rigtig mange gode muligheder. Desuden er der ofte lidt mere lejlighed for pengene i Tilst i forhold til nogle af de mere centrale områder. Se dig omkring her på siden og undersøg, om der ikke skulle være en lejlighed i Tilst, som er interessant for dig.

Meld dig ind i vores Lejerkartotek og hold dig opdateret om nye lejligheder i Tilst

Hvis du har interesse for at bo i Tilst, men ikke synes, at der er nogle af de lejligheder, vi har på nuværende tidspunkt, der matcher dit behov, kan du skrive dig op til at få direkte besked fra os. Det eneste, du skal gøre, er at registrere dig i vores online lejerkartotek. På den måde kan vi give dig besked, når der bliver en lejlighed ledig i Tilst, der modsvarer de oplysninger og ønsker, du har givet os. Vi arrangerer dernæst en fremvisning, såfremt den pågældende lejlighed i Tilst har interesse, så du kan komme ud og besigtige den pågældende lejlighed. Vi holder således øje med boligmarkedet for dig, uden at du behøver at foretage dig noget, når du først har registreret dig. Det er nemt og bekvemt.

lejligheder tilst