Lejligheder til leje i Valby

Lejlighed Valby

Lejligheder i Valby

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Ønsker du at bo tæt på indre København, men alligevel med tilpas plads omkring dig, så er Valby den oplagte placering for dig. Valby er kun få stop med metroen fra indre by, og du kommer til at bo i en bydel, der stiger støt i popularitet i disse år.

Vi har her på siden samlet et væld af forskellige lejligheder på gode adresser og med masser af plads. Du kan sortere efter dine præferencer, så du kun ser lejligheder, der matcher dine krav til en lejebolig. Husk dog, at Valby er et meget attraktivt område, og derfor forsvinder lejlighederne hurtigt. Finder du derfor noget, der giver dig den rigtige mavefornemmelse, så anbefaler vi, at du tager kontakt til udlejer med det samme.

Hvad koster en lejlighed til leje i Valby?

Selvom Valby ikke er indre by, så er det stadig en del dyrere per kvadratmeter end landsgennemsnittet. Kommer du altså fra København af, vil priserne være helt fine, men er du vant til priserne andre steder i landet, vil du måske blive overrasket over prisen på en lejlighed til leje i Valby. Ønsker du eksempelvis en 1 værelses lejlighed i Valby, kommer du nemt af med 7.000 kroner for en op til 40 kvadratmeter.

Ønsker du en lidt større 1 værelses lejlighed til leje i Valby, eller måske endda en 2 værelses, bevæger vi os op i et prisniveau, der lyder på omkring 8-12.000 kroner afhængigt af den specifikke placering, og hvor nyistandsat lejligheden er. Det kan altså godt give mening, hvis man er to studerende, hvor SU er den primære indtægtskilde. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle udlejere, som ønsker at udleje til flere personer, der ikke er samlevere.

Med en lejlighed til leje i Valby får du nem adgang til indre by og centrum, hvor du finder uanede mængder af aktiviteter og kulturtilbud. Men Valby har i sig selv også meget at byde på, og du finder også her glimrende spisesteder og grønne områder. Vi kan også anbefale, at du får fat i en cykel, hvis du ikke allerede har det, da Valby ligger i god cykelafstand til centrum.

Find din drømmebolig på Lejeboligmægleren.dk

Vores mål er at give dig den bedste oplevelse i din søgen på dit næste hjem. En lejlighed til leje i Valby er en rigtig god løsning, hvis du vil bo tæt på centrum i Danmarks største by, og vi arbejder hver dag på at udvide udvalget af lejligheder i dette område. Har du spørgsmål til en lejlighed eller til os, så kontakt os gerne. Vi vil gøre vores ypperste for, at du kommer trygt igennem din boligsøgen.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Så er der stadig muligheder. Du kan nemlig vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek og derved få besked, når der kommer en relevant lejlighed til leje i Valby op på vores side. De ryger hurtigt, så vi anbefaler, at du skriver dig op, så du kan blive den første i køen til at tage en beslutning.

lejlighed valby