Vanløse udgør en stor del af København, og du finder i dette område et væld af lækre og rummelige lejligheder, hvorfra det er nemt at komme ind til centrum – eller udnytte det, som lokalområdet har at byde på, for det er rigtig mange gode aktiviteter og tilbud i nærheden.

Her på siden kan sortere udvalget af lejligheder til leje i Vanløse efter, hvor mange kvadratmeter du søger, og hvor mange rum lejligheden skal have. Finder du den helt rette lejlighed, anbefaler vi, at du reagerer hurtigt og får skrevet til udlejer. Lejligheder i og omkring København ryger hurtigt af markedet, da det er ekstremt populært sted at bo.

Hvad koster en lejlighed til leje i Vanløse?

En lejlighed til leje i Vanløse er ikke nogen billig erhvervelse, hvis man sammenligner med alle andre byer end København. Men hvis man er opsat på at bo i København, får du i Vanløse lidt billigere lejligheder end inde omkring det indre København. Mens et værelse omkring indre by i hvert fald koster 5.000 kroner, kan du få et værelse i Vanløse omkring 4.000 og måske endda lidt mindre i nogle tilfælde.

Vil du gerne have en hel lejlighed til leje i Vanløse, så skal du regne med at betale i hvert fald 7.500 kroner for en lille 1 værelses lejlighed. Herefter går priserne kun op ad, og 2 og 3 værelses lejligheder koster omkring 9-13.000 kroner. Skal du finde en lejlighed til leje i Vanløse som studerende, kan det godt køre rundt med en 1 værelses lejlighed, hvis du har et godt studiejob ved siden af. Kommer du ikke som studerende, men har du en mere stabil indkomst, så er en 1 værelses lejlighed helt bestemt en mulighed.

Kommer man som par til Vanløse, kan det også give mening at finde en 2 værelses lejlighed, selvom man er studerende. Men igen skal vi påpege, at man skal være hurtigt ude, da lejligheder hurtigt ryger af markedet. Særligt de små af dem, fordi mange studerende hvert år kommer til byen.

Vi hjælper dig med at finde drømmelejligheden

Fandt du ikke helt, hvad du ledte efter i første omgang her på siden? Så frygt ej. Du kan med fordel skrive dig op i vores lejerkartotek. Herved får du som den første besked, når der kommer en lejlighed op, som matcher dine krav til beboelse.

Hos Lejeboligmægleren vil strække os rigtig langt for, at du får en god oplevelse, og derfor forsøger vi altid at lægge gennemsigtige og tydelige boligannoncer op, så du kan tage din boligbeslutning på det absolut bedste grundlag. Har du spørgsmål til os eller vores udvalg af lejligheder, så tøv ikke med at kontakte os for at høre nærmere – vi sidder her for din skyld.

lejelejlighed vanløse