Find den perfekte lejlighed i Viby J

Viby er en driftig forstad, der forgrener sig mod sydvest fra det centrale Århus. Oprindeligt har Viby J været en selvstændig landsby, der nu er vokset sammen med Århus som resultat af jernbanen, og er blevet en integreret bydel med over 30.000 indbyggere. Det kulturelle omdrejningspunkt i Viby J er Viby Torv. Her finder du blandt andet Viby Centret, der huser mange forskellige specialvarebutikker og dagligvarebutikker i den karakteristiske glaspyramide i Vibykrydset, som er forstadens livlige knudepunkt. 

Viby J er alt andet end en søvnig forstad til Århus. Faktisk er der mange faktorer, der gør Viby J til et attraktivt og populært sted at finde en lejlighed. Her findes der blandt andet mange uddannelsesinstitutioner, et varieret butiksliv og virksomheder, som er med til at gøre Viby J til et sted med masser af liv. Det er blandt andet her, de akademiske centre, Århus Købmandsskole, Aarhus Business College, Teknologisk Institut og Erhvervsakademi Aarhus ligger, og nogle af landets store virksomheder, eksempelvis Morgenavisen Jyllands-Posten og Arla Foods, har domicil.

Derfor er Viby J også en bydel med mange aktiviteter, der har skabt forskellige muligheder for at finde en lejlighed, der passer til dine behov. Viby J er et område med en rar atmosfære, hvor der er frihed, plads og let adgang til mange muligheder for at tage ud og opleve noget. Vælger du at bosætte dig i en lejlighed i Viby, er det eksempelvis muligt at komme hurtigt ind til Århus C med letbanen, og du kan også nemt komme til og fra motorvejen, der ligger blot ganske få minutters kørsel derfra.

Med en lejlighed i Viby har du et væld af muligheder lige ved døren

Den korte afstand til Århus er naturligvis noget af det, der gør Viby til et særligt attraktivt sted at leje en lejlighed. Her kan du nyde godt af, at du på kort tid kan komme ind til den charmerende bykerne – også på cykel eller med offentlig transport. Her finder du de store attraktioner samlet inden for en overskuelig radius. Det giver dig bekvemmelig adgang til det pulserende liv, som byen er kendt og elsket for. Torvet i Viby J ligger mindre end 5 km fra Rådhuspladsen og Åboulevarden, der giver dig mulighed for at tage en smuttur ind til byen, når du har lyst.

Viby J har alt, hvad du har brug for i dagligdagen; utallige indkøbsmuligheder i nogle af byens bedste indkøbscentre, restauranter, gode transportmuligheder og adgang til skøn natur. På en solbeskinnet dag kan du eksempelvis tage en tur til Marselisborg Mindepark, der både inviterer til fysisk udfoldelse og afslapning, gå en tur på Marselisborg Lystbådehavn eller løbe en tur omkring den naturskønne Brabrand Sø. Med en lejlighed i Viby J får du mulighed for at slå dig ned i et skønt område tæt på Århus, der giver dig mange forskelligartede muligheder for at udfolde dig, præcis som du har lyst til. 

Meld dig ind i vores Lejerkartotek og få direkte besked om nye lejligheder i Viby J

Her på siden kan du se de lejligheder, der er tilgængelige i Viby J lige nu. Hvis du har en særlig interesse i at leje en lejlighed i området, kan du sørge for at få direkte besked, når der bliver en ny lejlighed ledig i Viby J. Det eneste du skal gøre, er at registrere dig i vores online lejerkartotek. Her kan du også angive ønsker og forventninger til din kommende lejlighed i Viby J, så vi har mulighed for at finde den helt perfekte bolig til dig.

Herefter giver vi dig automatisk besked, når der bliver en lejlighed ledig i Viby J, der passer til de oplysninger og ønsker, du har givet os. På den måde kan vi altid holde dig opdateret, når der bliver en relevant lejlighed i Viby J ledig til dig. Vi arrangerer dernæst en fremvisning, hvis den pågældende lejlighed i Viby J har interesse, så du kan komme ind og få et personligt indtryk af lejligheden.

lejlighed viby j