Blomsterrækkerne: Nyopførte, familievenlige rækkehuse i Tilst

Udgivet den 24. januar 2023
Blomsterrækkerne: Nyopførte, familievenlige rækkehuse i Tilst

Velkommen til Blomsterrækkerne – nyopførte rækkehuse i Tilst. Blomsterrækkerne består af i alt 56 rækkehuse med 3, 4, 5 eller 6 værelser. Størrelserne spænder fra 80 til 144 m2, hvorfor der derfor er en lejebolig til både den lille og den store familie.

Se ledige rækkehuse her.

Hvorfor skal jeg vælge et rækkehus i Blomsterrækkerne?

I Blomsterrækkerne finder du helt fantastiske rækkehuse til leje. Rækkehusene indeholder blandt andet køkken- og badeværelseselementer fra HTH, ligesom der naturligvis er installeret komplet hvidevarepakke, så hverdagen bliver både nemmere og sjovere for hele familien.

Derudover har du gulvvarme i alle rum, egen parkeringsplads ved boligen samt eget skur til haveredskaber og opbevaring. Sidst men ikke mindst har du til størstedelen af rækkehusene dit eget uderum i form af eksempelvis privat have, terrasse eller altan.

I Blomsterrækkerne kan du desuden søge dispensation til mindre husdyr – du har derfor mulighed for at medbringe hele familien. Også din firbenede ven.

Er du på jagt efter en lejebolig, der byder på noget helt unikt, så har du også mulighed for at leje et rækkehus i ekstraordinær kvalitet (Design+).

Læs mere om Design+ efter billeder herunder.

DSC03917
DSC03927

Hvad er Design+?

Med Design+ får du en lejebolig, der er ud over det sædvanlige – og som måske kan opfylde det ekstra, du er på jagt efter. Du får her et rækkehus, der skiller sig ud fra de andre.

Design+ går kort fortalt ud på, at alle standardelementer i køkkenerne og på badeværelserne er skiftet ud med mere eksklusive og stemningsfulde elementer – herunder eksempelvis moderne, afdæmpede farver og træpaneler.

Med Design+ har køkkenbordpladen fået en opgradering og emhætten er skjult i overskabet, ligesom grebene også er ekstra stilfulde.

Badeværelserne bærer naturligvis også præg af den eksklusive kvalitet. Her er der farvede gulvfliser, underskabe i mørk træfinér samt store samt lyse fliser i terrazzolook i brusenichen.

Se ledige rækkehuse i Design+.

Har Design+ fanget din interesse?

Kontakt Niels
Niels Juul
DSC01072
DSC01102

Hvad finder jeg i området ved Blomsterrækkerne?

Blomsterrækkerne er beliggende i Tilst med kun 7 minutters kørsel til Aarhus C. Du er derfor kort fra midtbyens mange muligheder, samtidig med, at din hverdag kan bruges i rolige omgivelser tæt på natur og strand.

Du kommer samtidig til at bo tæt placeret på indkøbsmuligheder*, daginstitutioner og skoler, så hverdagens gøremål kan klares indenfor blot 5 minutters transport.

Læs mere om området her.

*Netto, Dagli’Brugsen, REMA 1000, Aldi, Bilka, 365discount m.m.

Ledige rækkehuse i Blomsterrækkerne

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Vil du høre mere om Blomsterrækkerne?

Kontakt Niels
Niels Juul