Nordbjerg - 172 nyopførte lejeboliger i Aarhus

Udgivet den 9. december 2021
Nordbjerg - 172 nyopførte lejeboliger i Aarhus

I starten af 2022 starter vi udlejningen af Nordbjerg, der kommer til at bestå af i alt 172 lejeboliger på hjørnet af Stockholmsgade og Randersvej i den nordlige del af Aarhus.

For dig, der kunne have interesse i en lejebolig i Nordbjerg

Boligerne

Nordbjerg kommer til at byde på både 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger, hvorfor der bliver plads til både den studerende, den enlige, parret og den lille familie. Lejeboligerne bliver store med fokus på fællesarealer - det er derfor ligeledes muligt at dele en bolig flere studerende imellem.

Området

Nordbjerg får beliggenhed på Christiansbjerg - nærmere på hjørnet af Stockholmsgade og Randersvej. Her er du tæt på både Aarhus Universitet, Netto, Fakta, Letbanen og meget mere. Selvom du med en lejebolig i Nordbjerg får beliggenhed i den nordlige del af Aarhus, har du kun 10-15 minutters tur på cykel til eksempelvis Latinerkvarteret i midtbyen af Aarhus.

Det praktiske

Lejeboligerne forventes at være indflytningsklare til sommer 2022. Yderligere information kommer.

For dig, der er interesseret i selve udlejningscasen

I udlejningssamarbejdet med Morten Tousgaard kommer vi blandt andet til at hjælpe med koordinering og afholdelse af åbent hus-arrangementer samt individuelle fremvisninger med potentielle lejere. Vi kommer derfor naturligvis også til at varetage al kontakt med potentielle lejere.

Ud over arrangementer og fremvisninger kommer vi ligeledes til at hjælpe med administrative opgaver, såsom udarbejdelse af projekthjemmeside og lejekontrakter. Sidst men ikke mindst er det også os, der skal være tovholder på indretningen af projektets prøvebolig.