Udlejningen af Fjordtrappen etape 2 påbegyndes

Udgivet den 7. april 2022
Udlejningen af Fjordtrappen etape 2 påbegyndes

Boligerne

Fjordtrappen byder på i alt 212 nyopførte lejeboliger, hvoraf anden etape består af hele 137 lejeboliger. Lejlighederne fordeler sig på 1, 2 og 4 værelser, hvor størrelserne varierer fra 38 til 183 kvadratmeter.

På Fjordtrappen får du en kvalitetsbolig på en fantastisk beliggenhed. Du får lyse trægulve, grebsfrie skabe, alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum og meget, meget mere.

Hver lejlighed har et tilhørende depotrum i kælderen.

Se de ledige boliger her.

DSC 7531
DSC 7510

Området

Som nabo til Fjordtrappen finder du både specialbutikker, caféer og byliv. Meny og Lagkagehuset lokker med fristende delikatesser, IsVærftet serverer Ryå is året rundt, og Baco byder på baristakaffe og solide bagels. Du kan gå på opdagelse mellem restaurerede pakhuse og siloer og nyde områdets spændende arkitektur og de skjulte kunstværker af lokale kunstnere.

Og du har hele Aalborg i baghaven. Du kan på få minutter stå midt på gågaden eller nyde sommerens fredagsfester i Karolinelund. Der er kun en kort slentretur til Musikkens Hus og Nordkraft, hvor du finder kunstudstillinger, koncerter, teater, biograf og restauranter.

Læs mere om området her.

DSC 7548

Fokus på fællesområder

Invitér dine gæster med op på tagterrassen for at grille og betragte livet ved havnebassinet. Når det bliver køligt, kan I tage plads i det fælles orangeri og nyde både himmelkig og de grønne planter. På de to tagterrasser er der sol hele dagen, læ for vinden og udsigt døgnet rundt.

Omkring Fjordtrappen er der skabt flere grønne oaser, hvor du både kan gå igennem eller sætte dig og nyde områdets urbane, maritime stemning lidt mere tilbagetrukket. Hele området ned mod havnebassinet er lavet i forskudte trin, så du kan sidde foran bygningen i det grønne og nyde udsynet til det blå bassin.

Se hvilke fællesområder, du som lejer kan nyde her.

DSC2361

Øvrig information

Information om Fjordtrappen

  • Anden etape består af 137 lejeboliger
  • Mulighed for at leje en p-plads med ladestander til el-bil
  • Depotrum til alle boliger
  • Elevator i ejendommene
  • Gulvvarme i hele boligen
  • Fuld hvidevarepakke

Størrelser, priser m.m.

  • 1-, 2- og 4-værelses lejligheder
  • Størrelser fra 38 til 183 kvadratmeter
  • Priserne starter fra 4.700 kr.
  • Indflytning d. 1. juli 2022

Se de ledige boliger her.

Læs mere om boligerne, området m.m. her.

Se desuden mere om lejeboliger i Aalborg her.

Har du spørgsmål til Fjordtrappen?

Kontakt Rune
Rune Nørgaard