Udlejningen af første etape i Nordbjerg er startet

Udgivet den 6. januar 2022
Udlejningen af første etape i Nordbjerg er startet

Boligerne

Nordbjerg er et nyt lejlighedskompleks, der danner en spændende bjergkædeformation med et interessant og anderledes udtryk – som passer perfekt til sin placering på Christiansbjerg i Aarhus Nord. Deraf også navnet Nordbjerg.

Første etape af Nordbjerg byder på 53 attraktive lejeboliger, der fordeler sig på hhv. 2, 3 og 4 værelser, hvor størrelserne varierer fra 56 til 148 kvadratmeter. De mange forskellige planløsninger gør, at lejlighederne passer til både studerende, børnefamilier og seniorer, der ønsker at bo i et hyggeligt kvarter tæt på midtbyen.

Alle lejligheder har store værelser med god plads til at indrette, som du ønsker, samt plads til ophold og spiseplads i alrum og/eller opholdsrum. Lejlighederne er indrettet i en moderne nordisk stil med gulvvarme i alle rum og lækre laminatgulve i egelook, der er bløde at gå på, forbedrer akustikken og er enormt slidstærke.

Alle lejlighederne har enten terrasse, altan eller fransk altan. Hver lejlighed har et dertilhørende depotrum, som enten findes i selve lejligheden eller i ejendommens kælder. Her er der også mulighed for indendørs cykelparkering med mulighed for ladestander til el-cykel. Foruden cykelkælder er der ligeledes parkeringskælder - her også med ladestander til el-bil.

Se de ledige boliger her.

DSC 9195
DSC 9201

Området

Nordbjerg får beliggenhed på Christiansbjerg - nærmere på hjørnet af Stockholmsgade og Randersvej. Her er du tæt på både Aarhus Universitet, Netto, Fakta, Letbanen og meget mere. Selvom du med en lejebolig i Nordbjerg får beliggenhed i den nordlige del af Aarhus, har du kun 10-15 minutters tur på cykel til eksempelvis Latinerkvarteret i midtbyen af Aarhus.

Læs mere om området her.

Øvrig information

Information om ejendommen

  • Der kan søges om tilladelse til ét mindre husdyr
  • Mulighed for at leje parkeringspladser i kælder
  • Ladestander til el-bil og el-cykel i p-kælder
  • Depotrum til hver lejlighed i kælder eller i lejligheden
  • Der er elevator i ejendommene
  • Cykelparkering i kælder og flere steder på terræn
  • Der er terrasse, altan eller fransk altan til alle boliger
  • Fuld hvidevarepakke i køkken og på badeværelse

Størrelser og priser

  • Lejeboligerne fås fra 56 til 148 kvadratmeter
  • Priserne på boligerne i første etape starter fra 7.125 kr.

Se de ledige boliger her.

Læs mere om boligerne, området m.m. her.