Rækkehuse til leje i Odense SØ

Rækkehus Odense SØ

Rækkehuse i Odense SØ

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense er en by i stærk vækst, og det kan du vælge at blive en del af, hvis du finder en bolig i Fyns hovedstad. Her på siden fremviser vi alle tilgængelige rækkehuse i Odense SØ, som har en god placering tæt på både pulserende byliv og skøn natur.

Søger du et rækkehus til leje i Odense SØ, skal du være opmærksom på, at de ikke altid hænger på træerne. Dog er du så heldig, at Odense SØ er et af de billigere områder af Odense, da man får en placering lidt uden for centrum. Du er dog altid tilpas nok tæt på byen til, at du kan cykle derind eller tage offentlig transport. Vi anbefaler, at du er hurtig til at kontakte udlejer med henblik på en fremvisning, hvis du finder et rækkehus til leje i Odense SØ her på siden, der kunne være noget for dig.

Hvad koster et rækkehus til leje i Odense SØ?

Odense ligger helt generelt en smule over landsgennemsnittet for boligpriser. Men sammenligner man med eksempelvis København eller Aarhus, får man rigtig meget for pengene – særligt, når man kommer lidt ud af byen og vil finde et rækkehus til leje i Odense SØ eksempelvis.

Man får nemlig rigtig mange kvadratmeter for pengene lidt uden for byen. Et mindre rækkehus behøves eksempelvis ikke koste mere end 6.000 kroner i månedlig husleje, og så får man typisk i hvert fald 60-70 kvadratmeter og typisk også mere end det. Vil du gerne have lidt mere plads, så kan du også finde et rækkehus til leje i Odense SØ til 8.000 kroner om måneden, hvor du kan få omkring 80-120 kvadratmeter samt en række værelser mere.

Odense SØ har en fantastisk placering, hvor man i sin dagligdag kan få lov at kombinere byliv med gode naturoplevelser. Samtidig er det nemt med både offentlig transport og cykel at komme ind i Odense C, hvor det meste af bylivet findes.

Find et rækkehus til leje i Odense SØ på Lejeboligmægleren.dk

Rækkehuse er ikke noget, der er et kæmpe overvæld af, hverken i Odense eller andre steder. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du er hurtigt ude, hvis du finder det rigtige rækkehus til leje i Odense SØ for dig her på siden. Hvis du er tålmodig og kan vente lidt, så kan du vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek og få besked, når der kommer en bolig på markedet, som matcher dine krav til dit ønskede rækkehus til leje i Odense SØ.

Har du spørgsmål til os, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne give dig en så god oplevelse som muligt, og har du derfor forespørgsler eller feedback til os, så ser vi gerne, hvad vi kan gøre for dig. God boligjagt!

rækkehus til leje i odense sø