Rækkehuse til leje i Odense SV

Rækkehus Odense SV

Rækkehuse i Odense SV

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense SV dækker et stort område med masser af lækre boliger, som du kan leje. Du finder her på siden et godt udvalg af rækkehuse til leje i Odense SV, som omfatter både den sydvestlige del af Odense samt de omkringliggende byer. Med et rækkehus til leje i Odense SV har du let adgang til centrum enten via bil, offentlig transport eller cykel, og samtidig er du heller ikke langt fra natur og grønne områder, hvis det er noget, du sætter pris på.

Netop fordi vi er lidt ude af centrum, så finder du også her flere større boliger med egen have – eksempelvis rækkehuse. Sorter efter dine præferencer, og find det ideelle rækkehus til leje i Odense SV, som matcher dine boligdrømme.

Rækkehus til leje i Odense SV – hvad koster det?

Odense er sammenlignet med landsgennemsnittet en del dyrere at bo i, men kommer man lidt ud af centrum, er det bestemt muligt at finde mange kvadratmeter til gode priser. I Odense SV får man en bid af centrum, samtidig med at man er tilpas langt ude til, at priserne falder en smule. Et rækkehus til leje i Odense SV kan koste alt mellem 6.000 og 12.000 afhængigt af, hvor tæt på byen det skal ligge, og hvor mange kvadratmeter du vil have at boltre dig på.

Det er muligt at finde eksempelvis et rækkehus på omkring 70 kvm med egen terrasse, som koster under 6.000 kroner i månedlig husleje, men omvendt er det også muligt at finde et med flere værelser og kvadratmeter til 10.000. Der findes mange forskellige kombinationer af rækkehuse, og vi er sikre på, at der også er et rækkehus til leje i Odense SV, som matcher lige præcis dine behov.

Odense er en stor by med en masse at byde på, og det hele sker ikke kun i centrum. Der findes også mange aktiviteter og kulturtilbud i Odense SV.

Vi hjælper dig med at finde dit rækkehus til leje i Odense SV

Hos Lejeboligmægleren vil vi gå meget langt for, at du finder lige præcis det hjem, der giver dig den helt rigtige mavefornemmelse – hvad end det er en lejlighed i Storkøbenhavn eller et rækkehus til leje i Odense SV. Derfor forsøger vi altid at optimere vores service og udvalg af lejeboliger, så der er større chance for, at du finder noget, der giver dig den helt rigtige mavefornemmelse. Har du derfor spørgsmål til os eller vores boligannoncer, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvis du var uheldig ikke at finde den helt rigtige lejebolig for dig her på siden i første omgang, så kan du med fordel vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek. Her kan du gemme dine præferencer for en kommende bolig, og så vil vi kontakte dig, når der kommer noget relevant op. Det kunne være en helt bestemt type rækkehus til leje i Odense SV.

rækkehus til leje i odense sv