Østjyllands hovedstad, Smilets By eller bare Aarhus. Kært barn har mange navne. I Danmarks andenstørste by kan du bo godt og centralt med din firbenede ven.

Det kan være udfordrende at finde en lejebolig i Aarhus, hvis man har hund eller kat, men hos Lejeboligmægleren har vi mange lejeboliger i Smilets By, hvor det er tilladt at holde husdyr. Nogle af dem bliver du præsenteret for på vores hjemmeside.

Find en lejebolig i Aarhus med husdyr tilladt

Aarhus er en lille storby med en verden af seværdigheder og skjulte perler. Du vil hurtigt komme til at føle dig hjemme, hvis du flytter til den charmerende by placeret i det østjyske, og det samme vil dit kæledyr. I Aarhus er der nemlig mulighed for både at shoppe i de mange spændende forretninger, nyde fantastiske madoplevelser og gå til koncerter, samtidig med at der er mulighed for at gå lange ture med din hund i naturskønne omgivelser. 

Er du solgt til idéen om at bo i Smilets By, og er du derfor på udkig efter en lejebolig i Aarhus med husdyr tilladt, så vil vi gerne hjælpe dig godt videre. Du kan på vores website se, hvilke ledige lejeboliger vi har i Aarhus lige nu.

Vil du bo i rækkehus eller lejlighed med dit kæledyr?

I Aarhus står særligt to boligformer i høj kurs blandt kæledyrsejere – henholdsvis rækkehuse og lejligheder. Vi har både ledige lejligheder og rækkehuse med husdyr tilladt i Aarhus, så om du er til den ene eller anden boligform, er hjælpen nær.

Få fremvist en attraktiv lejebolig i Aarhus med plads til dig og dit kæledyr

Du kan med få klik bestille en fremvisning af en lejebolig i Aarhus, hvis du finder en bolig, der opfylder dine krav, herunder krav om tilladelse til at holde husdyr. Vi står også til rådighed, hvis du har spørgsmål til en eller flere af lejeboligerne.