Aarhus hører sammen med København til blandt de danske byer, hvor det er sværest at finde en lejelejlighed, hvor det er tilladt at holde husdyr. Lejeboligmægleren har dog gjort boligsøgningen lettere for dig og andre kæledyrsejere - vi giver dig nemlig en oversigt over nogle af de mange lejligheder med husdyr tilladt, der er ledige i Smilets By lige nu.

Pak dine flyttekasser, tag dit kæledyr med under armen og glæd dig til at flytte ind i dit nye hjem i Aarhus. Et nyt spændende kapitel venter på dig.

Lejlighed Aarhus husdyr tilladt – bo trygt og godt med dit kæledyr

Aarhus er kendt som Smilets By, og det er ikke uden grund. Det er nemlig et skønt sted at bo for kæledyrsejere og alle andre. Ikke alle udlejere tillader husdyr i lejelejlighederne, men nogle gør, og du vil derfor kunne opfylde din drøm om at bo i Aarhus med din kære hund eller kat.

Vi hjælper dig glædeligt med at finde et nyt hjem i Aarhus til dig og dit kæledyr, der opfylder dine krav og ønsker i forhold til husleje, boligareal, antal værelser, overtagelsesdato m.v. Du kan selvfølgelig let booke en fremvisning, hvis du finder en lejlighed med husdyr tilladt i Aarhus, som du bare må opleve.

Lej en lejlighed i Aarhus med husdyr tilladt tæt på skøn natur

Danmarks andenstørste by, Aarhus, byder på meget andet end museer samt et bredt udvalg af shopping, kultur, gastronomi og sport. Aarhus er også kendt som en naturskøn by, der byder på både skov, strand og havn samt grønne parker. Er du hundeejer, kan du f.eks. gå en afslappende tur i Marselisborg Slotspark, Botanisk Have eller Mølleparken. 

Lej med fordel en lejlighed i Aarhus med husdyr tilladt tæt på nogle af de mange grønne områder, hvis du vil have let adgang til områder, hvor du kan lufte din hund.