I København K får man Danmarks bedste placering, og derfor forstår vi godt, at du er landet på denne side, hvor vi fremviser dig nogle af de pæneste og mest rummelige lejeboliger i indre by i Danmarks hovedstad. Vi har samlet det bedste af det bedste i det mest populære områder af København – men du skal være hurtig, hvis du vil have fat i en lejebolig i København K.

De ryger nemlig hurtigt, da området er utroligt populært blandt alle demografiske grupper. Hvad end du søger et værelse eller en 3 værelses lejlighed i København K, så har vi samlet det her på siden, hvor du kan lade dig inspirere og glæde dig til at flytte ind i dit næste hjem.

Hvad koster en lejebolig i København K?

København K er Danmarks mest centrale placering, og da byen i forvejen er landets dyreste at bo i, så kan du nok godt regne ud, at du her får nogle af de dyreste kvadratmeter i landet. Men du får så også noget for pengene, for du kommer ikke til at bo bedre i København i din levetid, tør vi næsten godt garantere. I hvert fald ikke placeringsmæssigt, hvor du kommer til at være tæt på alt og i gåafstand til de fleste aktiviteter, transportmuligheder og kulturtilbud.

Det er muligt at finde et værelse i København K for 5.500 kroner i månedlig husleje, men du skal nok regne med at betale mindst 6.000 kroner for et standard værelse som din lejebolig i København K. Kommer du som studerende, der gerne vil bo i København K, skal du altså ikke regne med at finde din egen lejlighed, hvis din økonomi svarer til din status som studerende, uanset om du har et studiejob eller ej.

Selv mindre 1 værelses lejligheder er svære at finde for under 9.000 kroner i månedlig husleje, og priserne stiger kun herefter. Kommer man som et par, der studerer, er det muligt at få det til at køre rundt, men det bliver svært at finde noget som studerende roommates, der kan give mening med ruminddelingen. Omvendt er vi dog også bevidste om, at du kommer til elske at bo i København K, så måske er det værd at gøre en ekstra indsats for at få økonomien til at køre rundt, hvis du vil bo i en lejebolig i København K.

Derfor elsker vi København K

København K har alt det, som vi elsker ved København. Alle de ting, som hvert år lokker turister fra både ind- og udland til byen, og det tæller blandt andet Strøget, Kongens Have, Kongens Nytorv, Nyhavn og Christiania. Du er altså i gåafstand til alle de gode ting, som virkelig bringer liv til byen.

Selvom du er tæt på alt, så kan du med metroen komme hurtigt rundt i forbindelse med arbejde, vennebesøg eller noget helt tredje. Den kører hele tiden, og du kan på ganske få minutter være i Valby eller på Amager, hvis du ønsker det – selvom der sikkert er meget lækkert i din lejebolig i København K.

Vi kan også anbefale, at du anskaffer dig en cykel, hvis du ikke allerede har en. Det er nemlig københavnernes foretrukne transportmiddel, og det vil du hurtigt erfare selv.

Find din lejebolig i København K på Lejeboligmægleren.dk

Vi er stolte af og glade for at kunne fremvise nogle af de absolut lækreste lejeboliger i København K her på siden. Men vi bliver først for alvor glade, hvis du har en god oplevelse med vores service, og at du er i stand til at finde den helt rette bolig for dig.

Derfor gør vi meget ud af at tilpasse vores boligannoncer og gøre dem så præcist beskrivende som muligt, så du har de bedste forudsætninger for at sortere bedst muligt i dine valgmuligheder. Fandt du ikke det, du ledte efter, i første omgang her på siden, så kan du skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan være den første til at få besked, når der kommer en ny lejebolig i København K op, som matcher dine krav til din bolig. God jagt!

lejebolig kbh k