Drømmer du om at bo i smukke København, og skal det helst være en stor 3 værelses lejlighed, så både du, venner og familie kan boltre sig? Så er du landet det rette sted, fordi vi har her på siden samlet nogle af Københavns flotteste og bedst placerede lejligheder. 3 værelses lejligheder på de gode adresser i indre by hænger ikke på træerne, og vi anbefaler derfor, at du slår hurtigt til, hvis du finder noget, der matcher dine krav relativt hurtigt.

Hos Lejeboligmægleren vil vi gerne gøre din boligsøgen både nem og gnidningsfri, og har du derfor spørgsmål til os eller vores service, skal du endelig bare kontakte os. Vi glæder os til at være med til at finde dit næste hjem i Danmarks hovedstad.

Hvad koster en 3 værelses lejlighed i København?

Leder du efter en 3 værelses lejlighed i København til leje, runder prisen ret hurtigt de 10.000 kroner. Nærmere bestemt kan du regne med et prisleje på omkring 11.000 til 15.000 kroner, hvis du går efter en 3 værelses lejlighed i København. Det er nok ikke et leje, som studerende kan være med på, medmindre de har en god opsparing i baghånden eller et rigtig godt job ved siden af studiet. Derfor er der mindre rift om disse lejligheder, særligt i sommermånederne, hvor de studerende valfarter til byen.

Dog kan man som studerende vælge at slå sig flere sammen om en 3 værelses lejlighed til leje i København. Man skal blot være opmærksom på, at det ikke er alle udlejere, der ønsker en sådan lejerkonstellation. Er du derfor studerende og ønsker du at bo med andre studerende i en 3 værelses lejlighed i København, skal du være forberedt på at få et nej.

Vil du dog gerne bo med en partner eller familie i en 3 værelses lejlighed i København til leje, så er der intet, der hindrer dig, udover at du naturligvis skal være i stand til at betale deposition samt husleje hver måned. Det er et prisleje, som sagtens kan lade sig gøre for to personer med normale jobs, og sågar også hvis den ene stadig studerer.

Derfor skal du finde en 3 værelses lejlighed i København til leje

København er Danmarks største by og behøves som sådan ikke nogen yderligere introduktion. Vi kan blot opfordre til, at man i løbet af sit liv giver sig selv mulighed for at bo i Danmarks hovedstad tæt på kultur og gastronomi af international klasse.

Derudover er det også utroligt nemt at komme rundt i byen via metroen, som kører konstant, uanset om du skal mod nord, syd, øst eller vest. Det er ikke kun inde i indre by omkring søerne, at metroen kører, men også i områderne omkring Amager og Valby. Selvom du bor i disse områder, har du altså meget nemt ved at komme til Kongens Nytorv og lignende centrale adresser. Det kan samtidig også hjælpe lidt på prisen, hvis du vælger at finde en 3 værelses lejlighed i København i disse områder.

At købe bolig i København er også rigtig dyrt, og hvis du ikke har et rådighedsbeløb på over 3 millioner kroner, skal du regne med at finde et håndværkertilbud eller i hvert fald en meget lille lejlighed, hvis det skal være nogenlunde centralt. Derfor er der mange, som ser leje som en fordelagtig løsning, og der er da også mange gode grunde til at vælge en lejebolig som sit næste hjem.

Først og fremmest kan du regne med at flytte ind et sted, hvor alt er blevet rengjort, nyistandsat og fungerer. Den luksus kan du ikke regne med, hvis du køber eksempelvis en lejlighed centralt. Der kan sagtens være mange ting, du selv skal klare, og det kan godt blive en dyr omgang.

Derudover skal du ikke bekymre dig for din økonomi på grund af store boliglån, hvis du er bange for at komme i en økonomisk vanskelig situation. Med lejeboliger, eksempelvis en 3 værelses lejlighed i København, betaler du blot et indskud og en månedlig husleje, hvor den økonomiske risiko ikke er specielt høj.

Du kan også altid flytte ud, når du har lyst. Du er kun bundet af en 3 måneders periode, som du endda i mange tilfælde kan få nogle til at overtage for dig, da der er stor rift om lejligheder i København. Hvis du skal sælge en ejendom, kan det snildt tage længere tid, og der er større usikkerhed forbundet med det.

Find din næste lejlighed hos Lejeboligmægleren

Vi ved godt, at det er en stor opgave at finde sit næste hjem, og vi forsøger derfor at tage så stor en byrde af dine skuldre ved at gøre det så klart som muligt, hvad du får for dine penge med vores boligannoncer. Gennemsigtighed er afgørende for os, og du kan til hver en tid stille spørgsmål, skulle du sidde inde med nogle til en eventuel 3 værelses lejlighed i København.

Hvis du ikke umiddelbart kunne finde det, du søgte efter, så er der stadig muligheder. Fordi du kan vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek og derved blive underrettet, når der kommer noget op, som du kunne have interesse i. Indstil blot dine præferencer og lad os gøre resten af arbejdet for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig til dit næste hjem.

3 værelses lejlighed københavn til leje