København er et område i konstant udvikling, og mange af de nye lækre områder finder man i det sydvestlige område omkring Sluseholmen og Teglholmen. Her på siden har vi samlet alle vores tilgængelige lejeboliger i København SV, og vi kan kun anbefale, at du er hurtigt ude, da lejeboliger tæt på vandet i disse områder forsvinder hurtigt.

Hos Lejeboligmægleren er vores formål at gøre det nemt for dig at finde dit næste hjem. Du kan derfor indstille dine præferencer, så der kun kommer lejeboliger i København SV frem, som matcher dine behov. Det kan være i forhold til antallet af kvadratmeter, værelser eller præcise placering. Vi håber, at du finder det, du leder efter.

Hvad koster en lejebolig i København SV?

Selvom du måske har set mange billeder fra i sommers med unge, der strømmer til de lækre havnemiljøer omkring Sydhavnen, Teglholmen og Sluseholmen, så er disse boligområder steder, hvor der generelt ikke bor en stor mængde af unge. Det skyldes, at mange af lejeboligerne her ligger lige ud til vandet og desuden har en god central placering i forhold til byen, hvorfor prislejet typisk ligger over det niveau, som en studerende har råd til at betale for bolig.

Det er muligt at finde studievenlige lejeboliger i København SV, men de ligger længere inde på landet så at sige. Her kan man finde enkeltværelser til omkring 5.000 kroner, mens lejligheder starter ved priserne fra 8.000 kroner og opefter. Vil man gerne have havudsigt, skal man dog forvente at betale lidt mere for lejeboliger i Sluseholmen og lejeboliger i Teglholmen. Her koster det snildt 10.000 for lejligheder på 50 kvm, hvis du gerne vil have udsigt til kanalerne.

Der er dog ikke så mange mindre lejligheder i disse områder. Det er primært boliger til familier eller mere etablerede par, og derfor vil du finde flest lejeboliger, der har mere end 70 kvm. Men som sagt er København SV meget mere end bare de lækre områder ud til havnen. Der er ganske fine områder lidt længere ind på landet, og der er derfor gode muligheder for at finde den helt rigtige lejebolig i København SV, hvis man leder lidt.

Hvorfor bo i København SV?

København SV er meget mere end bare lækre kanaludsigter. Du får en placering relativt tæt på indre by, og samtidig grænser København SV også op til populære og rolige områder som Valby og Frederiksberg, mens du i den nordlige del af området finder Kødbyen og begyndelsen af Vesterbro.

Der findes også mange grønne områder, særligt sydpå, hvor man finder Valbyparken og Sydhavnstippen, hvor man kan få et afbræk fra den travle hverdag i Danmarks hovedstad. Når man har fundet sin lejebolig i København SV, er man meget hurtigt inde i byen, selvom man ikke har bil. Der er kun få stop med metroen, som kører hele tiden, og hvis du er glad for at cykle, kan du passende hoppe op på jernhesten som så mange andre gør i København.

Lejeboligmægleren finder din næste bolig til dig

Hos Lejeboligmægleren mener vi, at alle bør opleve at bo i København i løbet af deres levetid, om det er for en kortere eller en længere periode. København SV er et fantastisk sted at bo, og vi er stolte af at kunne fremvise dig nogle af lækreste og bedst placerede lejeboliger her på siden. Vores mål er at hjælpe dig med at finde den gode mavefornemmelse på en særlig bolig, og derfor arbejder vi hver dag hårdt på at gøre vores service og udbud af lejligheder så stort og gennemskueligt som muligt, så du altid ved, hvad du går ind til, når du klikker på en boligannonce.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Så skriv dig op i vores lejerkartotek. Du bliver derved den første til at få besked, når der kommer en lejlighed op, som matcher dine krav. Du skal blot indstille dine præferencer og skrive dig op – så sørger vi for, at du får at vide, når der sker noget med din potentielle drømmebolig.

lejeboliger københavn sv