Lejeboliger i Odense M

Lejebolig Odense M

Boliger til leje i Odense M

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense er en stor dansk by i vækst, og vi her på siden samlet alle vores tilgængelige lejeboliger i Odense M, som udgør den sydlige centrale del af byen. Odense M er tæt på centrum, men har alligevel grundet Odenses størrelse sit eget område.

Der findes her et væld af forskellige lejeboliger, og du kan her på siden sortere efter dine præferencer, så der kun kommer lejeboliger op, som matcher dine krav til eksempelvis kvadratmeter og antal værelser. Vi gør også opmærksom på, at Odense er en stor dansk universitetsby, så søger du om sommeren, er det meget muligt, at du er i kamp om boligen med de mange studerende, som hvert år kommer til byen. Vi anbefaler derfor, at du i denne periode træffer en hurtig beslutning omkring din lejebolig i Odense M.

Hvad koster en lejebolig i Odense M?

Odense M udgør den sydlige del af det, man vil definere som den centrale del af Odense. Du er her på den sydlige del af Odense Å, som går igennem hele byen, og det er blandt i den østlige del af Odense M, at du finder Rosengårdcentret, som hver dag har rigtig mange besøgende. Priserne her er derfor ikke helt så dyre som i Odense C, men placeringen er stadig rigtig god, og derfor er det en relativt dyr del af Odense at bo i.

Du kan derfor godt finde små 1 værelses lejligheder til 4.000 kroner, mens en normal 2 værelses lejlighed går for omkring 6-8.000 kroner afhængigt af den præcise placering samt lejlighedens stand. Det er derfor et SU-venligt område at bo i, hvis du flytter ind i en lejebolig i Odense M. Kommer du som studerende, kan du sagtens finde noget at bo i, hvis du intensiverer din søgning en smule.

Kommer du fra Aarhus eller København, vil du nok blive overrasket over, hvad man egentlig kan få for pengene, selvom priserne er over landsgennemsnittet. Fra Odense M har du glimrende mulighed for at komme ind til Odense C enten fra din lejebolig i Odense M med offentlig transport eller via cykel, som er et populært remedie. Du får desuden lov at køre en tur over den smukke å på vej derind.

Find din lejebolig i Odense M hos Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren forsøger vi løbende at optimere vores service og vores produkt, så du altid kan være sikker på, hvad du går ind til, når du klikker på en annonce. Den mavefornemmelse, som du får allerede ved annoncen, skal gerne gå igen, når du er ude at se boligen, og derfor gør vi meget ud af at kvalitetssikre vores indhold, så du kun har konkrete og præcise informationer at arbejde med.

Fandt du ikke den helt rigtige lejebolig i Odense M her på siden? Så frygt ej. Du kan skrive dig op i vores lejerkartotek og blive underrettet, når den helt rette bolig for dine krav dukker op på markedet.

lejebolig i odense m