Lejeboliger i Odense SV

Lejebolig Odense SV

Boliger til leje i Odense SV

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Fyns hovedstad har meget at byde på, og man behøves ikke nødvendigvis bo i centrum for at være tæt på det hele. I Odense SV finder du en række lækre og rummelige lejligheder tæt på både by og natur, og vi er stolte af at kunne fremvise dig en række af dem her på siden.

Odense er en dansk universitetsby, og det betyder, at der hver sommer kommer mange studerende til byen. Vær derfor opmærksom på dette i din søgen, da særligt studievenlige lejligheder kan forsvinde hurtigt fra markedet i sommermånederne, når folk skal indlogere sig i byen. Vi håber, at du her på siden finder din ønskede lejebolig i Odense SV.

Lejebolig i Odense SV – hvad koster det egentlig?

Odense ligger generelt i et prisleje, der er lavere end det i København og Aarhus, og kommer du derfor fra disse områder, vil du blive gladeligt overrasket over, hvad man får for pengene i byen. Samtidig er Odense SV ikke helt defineret som centrum, selvom den nordlige del grænser op til det, og derfor kan du her i området finde en masse gode kvadratmeter til ikke så mange penge.

Er du på udkig efter en lejebolig i Odense SV, som du ikke skal dele med andre, kan du eksempelvis finde en 1 værelses lejlighed til omkring 4.000 kroner, hvilket også i den grad er SU-venligt. Kommer man som par, eller har du taget en roomie under armen, kan du finde en lejebolig i Odense SV med to værelser eller mere til omkring 6-8.000 kroner.

Placeringen skal du heller ikke bekymre dig om. Der er masser af gode muligheder for at komme med offentlig transport ind til byen, og samtidig er der også masser af gode lokale muligheder for aktiviteter, indkøb og kulturoplevelser. Blandt andet ligger Odense Zoo i Odense SV, hvis du er glad for dyr. Er du glad for at gå, er det bestemt også muligt at komme ind til centrum på denne måde.

Find din lejebolig i Odense SV på Lejeboligmægleren

Odense SV har masser at byde på, og det vil vi gerne vise dig. Derfor har vi her på siden samlet et stort udvalg af gode og rummelige lejligheder i Fyns hovedstad. Vi vil gerne gøre din oplevelse med Odense og os så god som muligt, og derfor forsøger vi altid at sikre, at vores boligannoncer er så konkrete og præcise som overhovedet muligt. På den måde kan du være sikker på, at den mavefornemmelse, du får på billederne, stemmer overens med den, du står med i virkeligheden.

Hvis du ikke fandt noget i første omgang, kan du vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek. Så tager vi kontakt til dig som den første, når der kommer en relevant lejebolig i Odense SV op, som matcher dine behov til antallet af rum og kvadratmeter.

lejebolig i odense sv