Odense har masser af skønt byliv og dejlige områder at byde på, og derfor er vi stolte af at kunne fremvise dig de bedste lejligheder, som Odense kan bryste sig af, her på siden. Hos Lejeboligmægleren finder du et stort udvalg af forskellige lejligheder til forskellige behov, og vi er derfor sikre på, at der nok skal være noget til dig her på siden, hvis du leder efter lejlighed i Odense.

Odense er et populært område, og det skyldes blandt andet, at det, udover at være en af landets største byer, også er en af landets få universitetsbyer. Er du derfor ung og studerende, og leder du derfor efter lejligheder i Odense, så vil der være mange i din situation, hvorfor det gælder om at slå til med det samme, der kommer en optimal bolig ledig. Er du ikke studerende, men leder du blot efter lejlighed i Odense, så gælder stadig om at slå til, fordi de hurtigt bliver overtaget – i hvert fald hvis du leder efter værelser og 1 værelses lejligheder i byen.

Pris på lejlighed til leje i Odense

Er du vant til Københavnerpriser, så vil du blive positivt overrasket over, hvad du får for pengene, når du flytter til Odense. Men kommer du fra oplandet omkring Odense, så vil du måske opleve, at kvadratmeterne koster lidt mere, end de plejer. Helt generelt er priserne i Odense ikke på niveau med priserne i København og Århus, men det er stadig en dansk storby, og priserne er herefter.

Det er muligt at få 1 eller 2 værelses lejligheder i eller omkring centrum for 6.000-10.000 kroner, hvilket for mange vil være et passende prisleje, hvad end man er på SU med studiejob eller bare varetager et normalt arbejde til daglig. Men ledige lejligheder i Odense, der matcher dine behov, hænger ikke nødvendigvis på træerne, og særligt i sommermånederne, når folk bliver optaget på uddannelser, skal man reagere hurtigt, hvis man vil have den lejlighed, man har kigget på.

Hvad gør Odense skøn at bo i?

Fyns hovedstad har mange gode ting at byde på, og du kan være sikker på, at du får noget for enhver smag. Hvad end du er til byture, cafeliv, grønne områder eller historiske seværdigheder, så får du hele pakken, når du vælger en lejlighed til leje i Odense. Byen brander sig selv med at være en særdeles bæredygtig en af slagsen ved blandt andet at udfase kul på Fynsværket, som har opereret i mange årtier.

Odense er en af Danmarks ældste byer, og derfor finder man et væld af historiske seværdigheder, men samtidig er det som bekendt en by, hvor mange unge flytter til på grund af uddannelse. Om du derfor er til de stille gåture om eftermiddagen gennem brostensgaderne eller flotte drinks på cafeer om aftenen, kan du med en lejlighed i Odense være tæt på det hele.

Har du noget helt særligt, som du gerne vil bo tæt på? Så er vi sikre på, at vi har lejligheden til dig. Du finder her på siden alle vores ledige lejligheder i Odense. Kryds dine kriterier af og se, om der ikke også er noget for dig.  

Nye lejligheder i Odense – lad os finde en til dig

Hos Lejeboligmægleren vil vi strække os rigtig langt for at finde en lejlighed i Odense til dig. Vi har et stort indblik i markedet på Fyn og i særdeleshed omkring Odense, og har du derfor spørgsmål til en lejlighed netop her, så tag endelig kontakt til os og bliv klogere.

Din oplevelse med os betyder rigtig meget, og du kan derfor forvente solid og jordnær sparring på din næste lejlighed. Vi ved godt, at vi har at gøre med dit kommende hjem. Det er en stor beslutning, og vi vil gøre vores bedste for, at du finder dig godt til rette.

Der findes selvfølgelig fordele ved at købe, men der findes også fordele ved at leje lejligheder i Odense frem for at købe. Når du lejer en bolig, så gældsætter du dig ikke med et dyrt boliglån, som gør, at du måske binder dig til nogle faste hverdagspligter, du ikke har lyst til.

Du kan altså opsige din bolig når som helst, og det er en stor frihed at have. Du betaler blot et indskud, og så er boligen din. Samtidig kan du forvente at flytte ind i en flot og nyrenoveret lejlighed. Når du lejer, er der altså ingen håndværkertilbud. Du får en god bolig, som er klar at flytte ind i. Det er ejendommens ejers ansvar at sørge for, at alt fungerer, som det skal, og du skal derfor kun stå for den indvendige vedligeholdelse.

Ledige lejligheder i Odense: Skriv dig op i vores kartotek

Har du ledt med lys og lygte efter en ideel lejlighed til leje til dig i Odense men uden held? Så kan du med fordel skrive dig op i vores lejerkartotek. Hermed får du en notifikation, når du kommer en ledig bolig op, som matcher dine behov, hvad end du skal flytte for dig selv eller hele familien.

På den måde kan du komme først i den nogle gange hårde kø at sidde i, som det er, når man venter på bolig. Uanset dine behov vil vi gå langt for at finde den optimale bolig til dig, og kontakt os derfor endelig i dag, hvis du er nysgerrig på en lejlighed i Odense eller vil blive klogere på, hvem vi er.

lejligheder i odense