Odense er en by i vækst, og hos Lejeboligmægleren er vi derfor stolte af og glade for at kunne fremvise dig nogle af de lækreste og bedst placerede lejligheder i Fyns hovedstad. Er du på udkig efter en 3 værelses lejlighed i Odense, har vi her på siden samlet vores udvalg af lejligheder, som alle i øjeblikket er tilgængelige for leje.

Husk dog, at Odense er en populær by at bo i, og særligt om sommeren kan det være svært at finde lejlighed med alle de unge, der kommer til byen. Vi anbefaler derfor, at du slår relativt hurtigt til, hvis du finder en 3 værelses lejlighed i Odense, som du har den rigtige mavefornemmelse med. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af boliger eller vores service – god jagt!

Hvad koster en 3 værelses lejlighed i Odense?

I Odense finder man en masse lækre lejligheder, og det er til priser, som er en del under det prisniveau, man kender fra København og til dels Aarhus. Er du derfor vant til københavnerpriser, vil du blive glædeligt overrasket over det prisniveau, som du finder her i byen. Mens en 3 værelses lejlighed i hovedstaden nemt kan koste 15.000 kroner, kan du sagtens finde lejligheder i Odense på over 80 kvm til omkring en 8-9.000 kroner.

Jo tættere ind mod Odense C, jo dyrere bliver det naturligvis, og hvis du har lidt råderum i budgettet, kan du sagtens finde 3 værelses lejligheder i Odense C, som koster 11-12.000 kroner også. Dette er typisk også nyere og bedre istandsatte lejligheder, hvorved du får endnu mere for pengene. Men det er bestemt ikke noget problem at bo i udkanten af det helt centrale Odense.

Der er masser af muligheder for offentlig transport, og samtidig er de fleste ting også i cykelafstand. Er du altså villig til at cykle en smule, kan du hurtigt komme fra A til B i Fyns største by.

Hvad er der at opleve i Odense?

Odense er dejlig by med et levende byliv og skønne historiske elementer, som indkapsler byen med en vis aura. Der er derfor noget for alle uanset alder. Der er masser af studerende i byen, da Odense er en stor dansk universitetsby, og der kommer derfor mange unge til hvert år. Men det er bestemt en rolig by at bo i, hvis man ikke har lyst til at begå sig med de unge.

Du finder i Odense en zoologisk have, H. C. Andersens barndomshjem og meget andet, som er værd at besøge. Der er masser af grønne områder, og byen brander sig også på at være særdeles bæredygtig. Leder du efter en 3 værelses lejlighed i Odense, behøves du altså slet ikke kede dig, når livet uden for lejligheden kalder.

Lad Lejeboligmægleren finde dit næste hjem

Vi ved, at det er en stor beslutning at flytte, og derfor er vores mål også at gøre det simpelt og overskueligt for dig som muligt. Der er sikkert mange boliger i spil, og det kan føles svært at træffe den rigtige beslutning. Vi forsøger derfor at gøre hver boligannonce så gennemskuelig som muligt, så du kan træffe beslutninger på et velinformeret grundlag.

Fandt du ikke en 3 værelses lejlighed i Odense i første omgang, er løbet langt fra kørt. Du har gennem Lejeboligmægleren mulighed for at skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive underrettet, når du der kommer relevante boliger ledige i Odense. Du skal skrive dig op og indstille dine søgekriterier efter dine præferencer, og så vil vi tage kontakt til dig, så du forhåbentlig kan blive den første til at få øje på den nye bolig.

3 værelses lejlighed odense c