I den skønne bydel Brabrand vest for Århus har du mulighed for at leje en lejebolig i et af de mest naturskønne områder ved den midtjyske hovedstad. Med en lejlighed i Brabrand får du det bedste fra to vidt forskellige verdener; muligheden for at komme hurtigt ind til centrum af en af Danmarks største byer samt muligheden for at bo tæt på noget af den skønne natur, området omkring Århus har at byde på. Dette særlige naturområde er de seneste år blevet kaldt Danmarks “outdoorhovedstad” – og en af de gode grunde hertil er Brabrand Sø, der grænser op ad den sydlige side af den grønne bydel. Med en lejebolig i Brabrand kan du nyde godt af de fordele, det giver at bo i et naturskønt område, samtidig med at den overkommelige afstand fra Århus har sine åbenlyse fordele. Fra Brabrand Sø er der cirka 5 km ind til Rådhuspladsen i Århus, hvilket vil sige, at du sagtens kan tage cyklen ind til en aftale eller de mange fortræffeligheder, der findes i centrum af en af landets mest hyggelige byer.      

Brabrand er et skønt sted med nogle markante fordele og unikke muligheder. Her på siden kan du se de lejligheder, der er til leje i Brabrand gennem os lige nu. Ved at klikke på billederne kan du finde meget mere information om hver enkelt lejlighed.

Hold dig opdateret om nye lejeboliger i Brabrand

Hvis du har et særligt ønske om at bo i Brabrand og synes, at det er det helt rigtige sted for dig at kigge efter en lejlighed, har du en god mulighed for at holde dig orienteret om nye lejemål i området gennem vores Lejerkartotek. Lejerkartoteket er en unik service, hvor du får mulighed for at blive kontaktet af os, når der kommer en ny lejebolig i Brabrand eller omegn, som matcher dine specifikke præferencer. 

Det fungerer sådan, at du taster dine præferencer til din kommende drømmelejlighed i Brabrand ind i vores system. Så er du den første til at få besked, når der er et eksakt match på en ledig lejlighed i Brabrand. Det er en rigtig god mulighed for at holde dig ajour og gøre dig i stand til at handle hurtigt, når der kommer en ny lejlighed til leje i en bydel, hvor gode lejligheder er særligt eftertragtede. 

lejebolig brabrand