Lejligheder i Ceres Byen – perfekt beliggenhed i Aarhus C

Beliggenhed er ikke alt, men det er meget tæt på. Og med bydelen, Ceres Byen, midt i Aarhus, der finder du lejligheder med en helt unik beliggenhed mellem Aarhus Å og Ceres Park.

Med en lejebolig i Ceres Byen bor du lige midt i storbyens pulserende stemning, har kort afstand til det smukke område ved Brabrandstien, arbejdspladser og erhvervsliv, byens store uddannelsesmiljø og byens mange smukke parker. Du får kort sagt en attraktiv bolig med en naturskøn beliggenhed midt i Aarhus city.

Hvad er Ceres Byen?

Ceres Byen er en af de nyere bydele i Aarhus. Bydelen er charmerende og inspirerende, og inviterer dig, som kommende beboer, ind i et unikt og levende miljø, hvor smukke gamle fabriksbygninger, moderne og innovativ arkitektur, grønne byrum og udemiljøer udgør en helt særegen ramme om boliger, erhvervsliv, butikker, uddannelsesinstitutioner og studieboliger.

Lej dit nye hjem i hjertet af Aarhus

Der er rige muligheder, hvis du ønsker at bo i en af de lækre lejeboliger i Ceres Byen. Lejlighederne har forskellig størrelse og er indrettet med forskellige planløsninger, så der er plads til alle – uanset om du er studerende, er på udkig efter et sted, hvor I som børnefamilie kan bo trygt, godt og centralt – eller du er urban single eller måske senior.

Ceres Byen har noget at tilbyde alle, så du kan finde den lejlighed i Ceres Byen, der passer perfekt til dig og dine behov, der hvor du er i livet.

Fortid og nutid i skøn forening

Ceres Byen er en helt unik bydel i hjertet af Aarhus, hvor fortid møder nutid i såvel stemning som byggeri. Her finder du gamle bryggeribygninger, moderne arkitektur, gennemtænkt planlægning, masser af grønne oaser og energirigtigt byggeri.

I Ceres Byen smelter fortid sammen med nutid, så kultur, miljø og natur går hånd i hånd.

Her finder du lejeboliger i Ceres Byen

Du kan finde lækre, tidssvarende og moderne lejligheder til leje flere steder i Ceres Byen. Du er aldrig langt fra noget som helst, når du bor i Ceres Byen, men vi giver dig alligevel en idé om placeringerne af de forskellige komplekser i bydelen, så du bedre kan vælge den placering, der er ideel for dig.

Ceres Plaza

Ceres Plaza ligger placeret ud mod Viborgvej. Her finder du i alt 208 boliger fordelt på 14.500 kvm. Der er tale om 1-4 værelseslejligheder i varierende størrelse fra 40 kvm og op til 125 kvm. Det betyder, at der er en lejlighed til både studerende, enlige, par og børnefamilier, der vil bo centralt i Aarhus.

Bryggerhaven

Lejlighederne i Ceres Byens Bryggerhaven er henholdsvis på 2 og 3 værelser. Der er 230 boliger i alt, og i Bryggerhaven finder du også Føtex Food og andre butikker, så du har shopping lige udenfor døren.

Bo midt i byen og midt i naturen på samme tid

Når du lejer en af vores lejligheder i Ceres Byen, bor du i hjertet af Aarhus, omgivet af butikker og store grønne, rekreative områder. Du bor midt i byen og midt i naturen på én og samme tid. Lige på den anden side af Aarhus Å har du byens mange lækre restauranter, butikker og kulturelle tilbud som teater, biografer, gallerier, museer og alt det andet, der hører byen Aarhus til.

Levende bydel med masser af diversitet

Når du vælger at bo i Ceres Byen, bliver du en del af et fantastisk område og en fantastisk bykultur i et område, der rummer alle mulige forskellige mennesker. Sammen med dine 2.000 naboer kan du være med til at skabe en helt unik bydel, der er levende og inspirerende i et urbant miljø i bevægelse – ovenikøbet med byens bedste beliggenhed.

Mulighed for at leje p-plads

Hvis du er den mindste smule bekendt med Aarhus, så ved du sikkert, at det kan være noget af en opgave at finde et sted at parkere bilen i det centrale Aarhus.

Som lejer af en lejlighed i Ceres Byen har du mulighed for at leje din egen parkeringsplads i den store fælles parkeringskælder. Der er plads til ikke mindre end 1250 biler i p-kælderen. Der er døgnovervågning og kameraer fordelt i hele kælderen, og p-pladserne kan lejes på timebasis eller via et fast abonnement.

Interesseret i lejligheder i Ceres Byen?

Kunne du tænke dig at bo centralt i Aarhus i en bydel med en helt unik beliggenhed og et helt unikt miljø, der er urbant, moderne og stilrent – charmerende og grønt på samme tid?

Så er en lejebolig i Ceres Byen helt sikkert noget for dig. Lejlighederne i komplekserne, Ceres Plaza og Bryggerhaven, formidles af Lejeboligmægleren. Vil du vide mere om lejlighederne i Ceres Byen, eller står du klar til at leje en lejlighed, er du meget velkommen til at ringe på tlf.: 3333 0333 eller sende en mail til adressen: info@lejeboligmaegleren.dk

ceresbyen lejligheder