Lej en lejlighed i Klarup

Lejlighed Klarup

Lejligheder i Klarup

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Find den perfekte lejebolig i Klarup

Klarup er en af de mest driftige oplandsbyer omkring Aalborg. Her kan du finde en lejebolig i et rigtigt skønt og fredeligt landsbymiljø med små 5.000 indbyggere. Den tidligere stationsby har alt, hvad hjertet begærer; et rigt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder og et godt og velfungerende sammenhold blandt borgerne, der er særligt gode til at bygge fællesskab. Her er eksempelvis en tilbagevendende festuge, som hvert år fejres med fodboldturnering, livemusik og meget mere. Et rigtigt landsbysamfund i ordets allerbedste betydning. Klarup ligger cirka 10 km fra midtbyen i Aalborg, men der er ikke langt til Aalborgs nye supersygehus, Nyt Aalborg Universitetshospital, universitetsområdet og de store indkøbscentre i Aalborg Øst. Derfor er Klarup en attraktiv by at finde en lejebolig i, for dem, som ikke ønsker at bosætte sig i en lejebolig i Aalborg eller andre større byer, men stadig sætter pris på at have bekvemmelig adgang til alle de gode faciliteter og spændende aktiviteter i byen.

Lej en lejebolig i smørhullet syd for Aalborg

Syd for Klarup ligger Østhimmerlands bakkede naturlandskaber, der lokker med masser af udflugtsmuligheder på cykel eller til fods. Mod nord ses Limfjorden, der bugter sig her mellem badebyen Hals og Aalborg Havnefront, og mod vest finder du Gigantium, der huser utallige sportsarrangementer og events, og hvor nogle af de største kunstnere optræder, når de kommer til Danmark. Klarup er således alt andet end udkant. Det er snarere et centrum for dig, som ønsker at kunne plukke af nogle forskellige muligheder i din hverdag. Det er der mange, der ved, og derfor findes der også nogle gode muligheder for at leje en lejlighed i Klarup, som du kan se her på siden.

Med vores Lejerkartotek kan du holde dig opdateret om nye lejeboliger i Klarup

Leder du efter den perfekte lejebolig i Klarup, kan du bruge vores gratis service til at holde dig orienteret om nye lejemål i området. Lejerkartoteket er en service, hvor vi giver dig mulighed for at blive kontaktet af os, når der bliver nye lejeboliger ledige i Klarup, som passer med de præferencer, du har skrevet ind i vores system. Vi arrangerer dernæst en fremvisning, hvis den pågældende lejebolig i Klarup har interesse, så du kan komme ind og få et personligt indtryk af lejeboligen. På den måde kan du sikre dig, at du står først i køen til den perfekte lejebolig i Klarup. En bolig, der matcher dine behov for størrelse, beliggenhed og økonomi m.m.

lejlighed i klarup