Risskov, der ligger lige nord for Århus og Riis Skov, har altid haft en unik charme, som har tiltrukket mange, der søger efter en lejlighed tæt på Århus. Her finder du en atmosfære, der i sig selv er tillokkende samt det omkringliggende område, der byder på noget af den skønneste natur og en af de skønneste byer, der findes i landet. Den karakteristiske stemning i byen tager udgangspunkt i muligheden for at se ud over Århus Bugt, hvor man kan se den danske nationalpark Mols Bjerge på den anden side. Denne bjergtagende udsigt har naturligvis fået mennesker til at slå sig ned her siden tidernes morgen – og i dag er Risskov stadig et populært område at lede efter en lejlighed i. Det er det, da der er mange, som med god grund sætter pris på kombinationen af de gode institutioner i byen, de mange indkøbsmuligheder, den uovertrufne natur og den korte afstand fra Århus.

Fra din kommende lejlighed i Risskov kan du nyde, at der er bekvemmelig adgang til de store oplevelser i Riis Skov, som er lige fascinerende i sommer- og i vinterhalvåret. Skal du ind til Århus Centrum kan du eksempelvis tage cyklen og køre turen langs bugten og forbi Den Permanente, der er en af de bedste badestrande i den midtjyske region. Fra det centrale Risskov er der kun omtrent 5 km ind til Rådhuspladsen og de nærmest uanede muligheder, der findes i den midtjyske hovedstad.

En lejlighed i Risskov giver dig bekvemmelig adgang til det hele

I Risskov findes der rigtigt mange flotte huse og lejligheder, der er med til at farve det generelle indtryk af den skønne bydel. Store dele af Risskov er desuden flankeret af idyllisk natur med vand og træer, som danner en naturlig port til Århus by, der ligger lige på den anden side af skoven. Dermed er Risskov en unikt indpakket eksklave, der er adskilt fra Århus høje huse og kontorbygninger på den mest hyggelige måde, selv om der ikke er ret langt derind. 

Hovedåren i Risskov er Nordre Strandvej, der strækker sig fra det nordlige Egå og Vejlby-Risskov Strandpark til skoven i syd og har en række forgreninger med mange forskellige typer af lejligheder og villaer. Her på siden kan du se de lejligheder i Risskov, som er til leje gennem os lige nu. Men der vil løbende komme flere lejligheder til leje i en af Århus’ mest prominente bydele.

Meld dig ind i vores Lejerkartotek og få besked om nye lejligheder i Risskov

Hvis du har et brændende ønske om at leje en lejlighed i Risskov, men ikke synes, at der er nogen, som passer til dig her på siden, kan du sørge for at få direkte besked, når der bliver nye lejligheder til leje i området. Det eneste, du skal gøre, er at registrere dig i vores online lejerkartotek. Her kan du også angive ønsker og forventninger til din kommende lejlighed i Risskov, så vi har mulighed for at finde den helt perfekte bolig til dig.

risskov lejlighed