Den skønne bydel Skejby nord for Århus – der muligvis er mest kendt for sygehuset – har gennem de seneste årtier været et af de forstadsområder omkring Århus, som har gennemgået den største forvandling. Skejby bliver mere og mere en integreret del af Århus by i takt med at det netop er mod nord, den bymæssige udvikling finder sted. Det har gjort det til et attraktivt sted at leje en lejlighed. Det gælder særligt for unge, der går på en af de uddannelsesinstitutioner, der ligger i nærheden af Skejby og i den nordlige del af Århus; Eksempelvis Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Århus Universitet og Århus Universitetshospital – og på blot ganske få minutter kan du finde vej ind til alle de spændende ting i Århus bykerne fra din lejlighed i Skejby, hvis du har brug for det.

Skejby er et sted med sine egne fordele og unikke muligheder. Her på siden kan du se på de lejligheder, der er til leje i Skejby gennem os lige nu. Ved at klikke på billederne kan du finde meget mere information om hver enkelt lejlighed.

Skriv dig ind i vores Lejerkartotek og hold dig opdateret om nye lejligheder i Skejby

Hvis du er fast besluttet på, at Skejby er det rigtige sted for dig at kigge efter en lejlighed, har du muligheden for at melde dig til vores Lejerkartotek. Lejerkartoteket er en unik service, hvor du har mulighed for at blive kontaktet af os, når der kommer en ny lejlighed i Skejby, der matcher dine konkrete ønsker og behov. Det fungerer ved, at du går ind på vores side for Lejerkartoteket og taster dine præferencer om din drømmelejlighed ind. Så er du den første til at få besked, når der er et match på en oplagt lejlighed i Skejby ledig til dig. Det er en rigtig god mulighed for at holde dig ajour når der er en ny lejlighed, der bliver ledig i den populære bydel Skejby og omegn. 

skejby lejlighed