Ofte stillede spørgsmål

Lejerkartotek

Lejerkartoteket er et gratis værktøj, der sikrer dig, at du altid er ajourført med lejeboliger, der matcher dine kriterier.

Fordelen ved at være oprettet i vores lejerkartotek er, at man har mulighed for at skrive sine specifikke krav og ønsker til en bolig ind. Man har samtidig mulighed for at se de boliger, der allerede er udlejet – og her kan man også vise interesse for disse, så vi hurtigt kan give besked, hvis en af disse bliver ledig.

Ud over du i lejerkartoteket kan se de lejeboliger der matcher dine kriterier, har du ligeledes mulighed for at tilmelde dig interesselister på specifikke lejeboliger, som ikke er ledige på nuværende tidspunkt.

Vi har gjort boligsøgningen let for dig - lejerkartoteket kan tilgås hvor som helst, når som helst, så du hurtigt og let kan ændre dine søgekriterier eller finde matches. Både fra PC, tablet og mobil. 

Boligsøgningen bliver ikke nemmere. Du får besked direkte på mail, når der kommer en bolig, der matcher dine kriterier. Du vil ligeledes blive kontaktet, når en bolig fra din interesseliste bliver ledig.