Rækkehus til leje i København

Rækkehus til leje København

Rækkehuse i København

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

København er en skøn placering, og derfor er der også rift om de rækkehuse, der er at finde i København. Her på siden har vi samlet alle de rækkehuse til leje i København, som vi har i udbud i øjeblikket. Vi er stolte af at kunne fremvise lækre og godt placerede boliger i samarbejde med udlejere, der har valgt Lejeboligmægleren til fremvisning af din måske kommende bolig.

Rækkehuse til leje i København hænger dog ikke på træerne, og du skal derfor være hurtig til at tage en beslutning, hvis du kommer forbi et rækkehus til leje i Storkøbenhavn, som matcher dine behov. Der er et begrænset antal rækkehuse til leje i indre København, da lejligheder er de flestes foretrukne boligtype inde i byen.

Hvad koster et rækkehus til leje i København?

Et rækkehus til leje i København kan sammenlignes med en stor lejlighed, men med den forskel, at der ofte er lidt mere plads at boltre sig på ved et rækkehus. Du kan også være så heldig, at der følger en have med, men det er ikke noget, du skal regne med i indre København. Priserne for et eksempelvis 120 kvm rækkehus i Storkøbenhavn kan nemt snige sig op på 15-20.000 kroner i månedlig husleje, hvis der skal 3, 4 eller 5 værelser.

Men som nævnt er udvalget ofte begrænset på rækkehuse i indre by, da de simpelthen ikke eksisterer herinde. Den primære form for bolig i indre København er lejligheder. Er du dog villig til at bevæge dig lidt væk fra indre by, bliver dine muligheder for at leje et rækkehus i København dog en del bedre. Der findes nemlig en del områder som eksempelvis Valby og Amager, hvor muligheder for et rækkehus til leje er lidt bedre.

De bliver endnu bedre, hvis du kommer endnu længere ud og eksempelvis kan acceptere at bo i Søborg, Lyngby og i andre byer med lignende afstand til indre København. Vi anbefaler, at du tager det med i overvejelserne, da kampen om et rækkehus til leje i København godt kan være hård, hvis det skal have den helt rigtige placering. Det ved udlejer også godt, og derfor vil prisen være tilsvarende høj for boligen.

Find dit rækkehus på Lejeboligmægleren

Vores ypperste opgave hos Lejeboligmægleren er at gøre dig tilfreds med dit nye hjem. Ikke alene skal hjemmet leve op til dine forventning, men processen dertil skal også være simpel gennemskuelig og give den helt rigtige fornemmelse i maven. Fordi hvis mavefornemmelsen ikke er der, er det ofte bare bedst at lade være – også selvom vi har at gøre med indre København. Du skal være sikker på, at du bliver glad for det.

Hvis du ikke var i stand til at finde det, som du ledte efter, i første omgang på vores side, så er der heldigvis stadig muligheder for dig for at finde din drømmebolig her på siden. Du kan nemlig skrive dig op i vores lejerkartotek og blive underrettet, når der kommer noget ledigt til dig. Et rækkehus til leje i København kan være svært at finde, og derfor kan det være afgørende, at du er den første, som får besked, når noget bliver tilgængeligt.

Opsæt dine kriterier her på siden, og lad os give dig besked, når der er et match. Du binder dig ikke til noget, og du har altid mulighed for at takke nej til boligen, hvis det ikke er noget for dig alligevel. Én ting er dog sikkert; får du muligheden for at takke ja til et rækkehus, som giver dig den rigtige mavefornemmelse, så er det med at slå til, fordi det er helt sikkert væk i morgen, hvis du ikke gør noget ved det.

rækkehus leje københavn