Rækkehus til leje i Odense NV

Rækkehus Odense NV

Rækkehuse i Odense NV

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

I det nordvestlige Odense får man en rigtig god boligplacering, hvor man både er tæt på centrum og grøn natur. Vi er derfor hos Lejeboligmægleren glade for at kunne fremvise dig skønne rækkehuse til leje i Odense NV, som du kan finde her på siden.

Opsæt dine præferencer og find et hus, der matcher lige præcis din livssituation. Vi står med glæde til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp på vores side. Husk, at et rækkehus til leje i Odense NV som regel ikke er til leje specielt længe, før nogen slår til, så vær klar til at bede om en fremvisning, hvis huset virker rigtigt.

Hvad koster et rækkehus til leje i Odense NV?

Generelt ligger priserne i Odense en smule over landsgennemsnittet, men sammenlignet med storbyerne Aarhus og København får man her i Odense rigtig meget for pengene. Særligt, når man kommer lidt ud for centrum. Faktisk kan man her få rigtig mange kvadratmeter for ikke ret mange penge.

Et rækkehus til leje i Odense NV kan koste alt fra 6.000 til 12.000 afhængigt af, hvad du leder efter. Men selv de små rækkehuse har trods alt et fornuftigt antal kvadratmeter, og derfor får du meget bolig for pengene, hvis du søger et rækkehus til leje i Odense NV, og prisen for det er 6.000 kroner i månedlig husleje.

Et lille rækkehus vil typisk være 60-70 kvadratmeter, mens et større rækkehus med mange værelser til hele familien kan være 110-120 kvadratmeter. Det er muligt selv at finde et stort rækkehus til leje i Odense NV for under 10.000 kroner grundet placeringen lidt uden for byen. Selvom du vælger at bosætte dig i Odense NV, så er der ikke langt med hverken bil, offentlig transport eller cykel ind til byen, og det kan du nyde godt af. Samtidig er du altid tæt på natur, og du kan sågar være heldig, at dit nye rækkehus har have eller terrasse til.

Vi hjælper dig til drømmeboligen

Med et rækkehus til leje i Odense NV får du din egen lille oase med natur og byliv lige rundt om hjørnet. Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse med vores service, og derfor agter vi at gøre vores boligannoncer så præcise og korrekte som muligt, så du altid har optimale forudsætninger for at tage den rigtige beslutning i din boligjagt. Vi ved, at det er en stor beslutning, og den vil vi gerne understøtte, så du bliver så glad for din bolig, at du vil kalde det dit hjem.

Du kan også skrive dig op i vores lejerkartotek, så du altid kan holde dig opdateret på, hvilke nye boliger der kommer til rådighed i et specifikt område. Opsæt dine kriterier til drømmeboligen, og så vil vi kontakte dig, når en ny relevant bolig kommer på markedet. Det kunne eksempelvis være et rækkehus til leje i Odense NV.

rækkehus til leje i odense nv