Rækkehuse til leje i Odense

Rækkehus til leje Odense

Udvalg af rækkehuse i Odense

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Hos Lejeboligmægleren finder du et stort udvalg af rækkehuse til leje i Odense. Vi har her på siden samlet både flotte og store rækkehuse, som du kan vælge og vrage imellem. De kommer i mange forskellige prislejer og med forskellige placeringer, og vi er sikre på, at vi har noget for dig også.

Odense er et område, der oplever stigende popularitet blandt lejere, og vores anbefaling er derfor at slå hurtigt til, hvis du finder et rækkehus til leje i Odense, som matcher dine behov. Vi vil gerne hjælpe dig så meget som muligt, så har du derfor spørgsmål til boligen eller til, hvordan vi opererer, så tøv ikke med at tage kontakt til os for at høre nærmere.

Hvad koster det at leje et rækkehus i Odense?

Odense er en af Danmarks største byer, og derfor er der ofte mange om buddet, når lejeboliger kommer i udbud. Dette gælder også rækkehuse, om end konkurrencen er størst på mindre boliger og lejligheder, da studerende, som valfarter til byen om sommeren, primært foretrækker denne type beboelse. Odense er nemlig en universitetsby, og de mange uddannelsesmuligheder trækker mange unge til området – både fra de lokale udkantsområder, men også fra andre dele af Danmark.

Inde centralt i Odense finder man, ligesom i andre store danske byer, flest lejligheder og værelser til leje. Men det er også muligt at finde rækkehuse til leje i Odense relativt centralt, selvom mulighederne for leje af rækkehuse af bedre i udkanten af Odense og i de omkringliggende mindre byer. Finder du et rækkehus til leje centralt i Odense, kan du godt regne med at betale 10.000-12.000 for mindre boliger, mens større rækkehuse koster en del mere.

Det er dog bestemt til at betale, hvis man kommer som et par, eller hvis man bor alene og har en solid indkomst.

Hvad gør Odense attraktiv at bo i?

Har du set dig varm på en lejebolig i Odense, men er du bekymret for, om Odense nu har alt det, som du har brug for i din hverdag? Så forstår vi godt din bekymring, men der er intet at frygte. Odense er en stor dansk by, som har alt, man kommer til at få brug for i sin hverdag.

Hvad end du søger sportsaktiviteter, kulturtilbud, netværk, indkøbsmuligheder og noget helt femte, så har Odense det hele inden for en overskuelig afstand. Der er gode muligheder for offentlig transport, hvis du ikke har en bil til rådighed. Det er derfor en nem by at bo i og komme rundt i, uanset hvor i Odense du finder et rækkehus til leje.

Odense er først og fremmest en af Danmarks ældste byer, og du finder blandt andet H. C. Andersens barndomshjem, Odense ZOO og mange andre ting inden for en acceptabel afstand.  

Hvorfor skal man leje et rækkehus i Odense?

Der er mange gode grunde til at leje et rækkehus i Odense. Selvom der er nogle gode fordele ved at investere i fast ejendom, så er der bestemt også nogle fordele ved at leje. Lejer man et rækkehus i Odense, kan man regne med at flytte ind i bolig, som er renoveret og klar til beboelse. Mens man bor der, er det ejendommens ejere, som er ansvarlig for at sikre, at ejendommen fungerer, og det bliver derfor ikke en økonomisk udgift for dig, hvis eksempelvis facaden trænger til en renovering.

Du skal kun sørge for at vedligeholde lejeboligens indre. Derudover optager du ikke et stort lån, som hænger over hovedet. Du kan også risikere at købe på et dårligt tidspunkt, så boligens pris lynhurtigt falder, og du pludselig står med et stykke ejendom, som ikke giver den ønskede gevinst på lang sigt.

En lejeaftale, som du indgår, når du lejer et rækkehus i Odense, kan du altid komme ud af, hvis det skulle blive nødvendigt. I værste tilfælde får man ikke sit indskud tilbage, men det er heldigvis et helt andet prisleje, hvis man sammenligner med økonomien i at købe en bolig.

Få besked som den første

Hos Lejeboligmægleren har du mulighed for at skrive dig op i vores lejerkartotek, så du altid kan blive mindet om, når der kommer nye relevante boliger for dig. Du skal blot opsætte dine søgekriterier, og så vil vi række ud til dig, hvis du eksempelvis leder efter et rækkehus i Odense til leje af en bestemt størrelse.

Din oplevelse betyder rigtig meget for os, og har du derfor spørgsmål til en bolig, eller er der nogle detaljer, som du gerne vil have at vide, så skal du ikke tøve med at tage kontakt. Husk også, at der ved lejeboliger ofte er stor udskiftning, og du kan derfor regne med, at der jævnligt kommer nye boliger, selvom der måske ikke var noget for dig i første omgang.

Vi anbefaler derfor, at du holder godt øje her på siden, hvis du har udkig efter et rækkehus til leje i Odense eller en anden type bolig. Det kan jo være, at der kom en lejebolig for dig, selvom det var nogle lidt andre kriterier, du søgte efter oprindeligt set. 

rækkehus odense til leje