Lejebolig i København S

Lejebolig København S

Boliger til leje i København S

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

 

København S er en stor og betydningsfuld del af København og i særdeles Amager, hvor det udgør en stor del af øen. Her finder du et væld af lækre lejligheder, som alle er i god afstand til byen, men som samtidig er en smule billigere i husleje end de lejligheder, du finder inde i indre by. Hos Lejeboligmægleren er vi glade for at kunne fremvise dig nogle af lækreste og bedst placerede lejligheder i området, og du finder dem alle her på siden.

En lejebolig i København S kan også overlappe med det populære Islands Brygge, som er et utroligt lækkert havneområde, hvor de fleste lejligheder grænser ud til Sydhavnen. Er du interesseret i en lejebolig på Islands Brygge, skal du slå til hurtigt, da lejeboliger i disse områder forsvinder hurtigt grundet den fantastiske placering. Lejligheder lidt længere ude på Amager er en smule billigere, men stadig bestemt et kig værd, hvis du vil have en god lejlighed på en god placering.

Lejebolig i København S – hvad koster det?

København S er et område, der vokser i popularitet, og generelt er Amager blevet et sted, hvor det for alle aldersgrupper er blevet populært at bosætte sig. Lejeboliger i København S varierer meget i pris, og prisen afhænger af, hvor tæt du vil være på vandet og København centrum. En 1 værelses lejlighed på Islands Brygge på omkring 50-60 kvm kan nemt koste 12.000 kroner i husleje, og en 2 værelses lejebolig i samme område vil typisk koste 4-5.000 kroner mere.

Islands Brygge er derfor ikke specielt egnet til studerende, og du vil derfor ikke finde mange studerende, som bor her. Men der bor til gengæld mange etablerede par og seniorer, som nyder livet med udsigt til Sydhavnen.

Rykker vi lidt længere ud på Amager og lidt mere sydpå, så har vi nogle mere studievenlige priser, om end det sammenlignet med landsgennemsnittet stadig er dyre boliger. Her kan du finde en lejebolig i København S for omkring 4-5.000, hvis du bare leder efter et værelse. Vil du gerne have lidt mere end et værelse, kan du regne med at finde priser på omkring 7-8.000 kroner for en 1 værelses lejlighed. Med et godt studiejob ved siden af studiet er det derfor bestemt en mulighed, hvis du står i den situation.

2 og 3 værelses lejeboliger ude i dette område kan lejes for 9.000-15.000 kroner om måneden, hvilket er en del billigere, end hvis du skulle have samme antal kvm i en lejebolig på Islands Brygge.

Hvorfor København S, Islands Brygge og Amager er en god placering

Selvom man normalt ikke definerer området omkring København S og Islands Brygge som centrum, så er man meget tæt på, hvis man har en lejebolig her. Man er ikke længere end et stenkast fra indre by, hvis man vil fra sin lejebolig på Islands Brygge og ind til centrum. Det tager heller ikke lang tid, hvis man bor lidt længere ude i København S.

Metroen kører hele tiden, og der er kun 3-4 stop fra de fleste steder på Amager til eksempelvis Kongens Nytorv, som er en populære destination. Men områder har i sig selv meget at byde på. Der er gode gastronomiske oplevelser, masser af grønne områder og ikke mindst vand i sigte med både Amager Strandpark og Islands Brygge.

Find din lejebolig i København S med Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren ved vi godt, at din søgen efter en bolig ikke bare kan begrænses til et par klik på en hjemmeside – det er en længere beslutningsproces, hvor vores service skal understøtte dine valg. Vi vil derfor gå rigtig langt for, at du bliver tilfreds med din oplevelse her på siden og finder den bolig, som du gerne vil gøre til dit næste hjem.

Kan du umiddelbart ikke finde en bolig, som matcher dine behov, så behøves løbet ikke være kørt af den grund. Der kommer hele tiden nye lejeboliger i København S og på Islands Brygge til leje, og hvis du skriver dig op i vores lejerkartotek, kan du blive den første til at få besked, når der kommer noget tilgængeligt. Men vi anbefaler, at du er hurtig på aftrækkeren. Boliger i og omkring København er voldsomt populære, og hvis du vil være sikker på at få fingrene i noget, skal du slå til med det samme.

lejebolig islands brygge