Odense er en by, der har masser at byde på, og særligt området omkring Odense Havn er ekstra populært at bosætte sig i. Her får du en fantastisk udsigt til vandet, og du får lov til at være tæt på centrum – noget, der hvert år lokker mange til at leje en lejlighed i Odense Havn.

Er du også interesseret i dette område, så har vi her på siden samlet et væld af tilgængelige lejligheder i netop Odense Havn. Kig rundt og bliv inspireret, eller opsæt nogle søgekriterier, så du finder lige præcis den lejlighed i Odense Havn, som du går og drømmer om. Vi er med på sidelinjen, hvis du har spørgsmål til os eller vores udvalg af lejligheder.

Hvad koster en lejlighed i Odense Havn?

Selvom vi er i Odense, og priserne ikke er helt så dyre som i eksempelvis Aarhus og København, så koster lejligheder omkring Odense Havn lidt mere end gennemsnittet i Odense, fordi der er udkig til vand. Havudsigt har altid stor betydning for prisen, og det påvirker naturligvis også huslejen, når du vil have en lejlighed i Odense Havn.

Det er muligt at finde 1 værelses lejligheder i dette område til omkring 6.000 kroner, men vil du gerne have lidt flere værelser og lidt flere kvadratmeter, stiger prisen også tilsvarende. Du kan finde lejligheder med flere værelser på lidt over 60 kvm til omkring 8.000 kroner. Det er derfor ikke just studievenlige priser, men har du en partner eller en sambo, så kan det sagtens lade sig gøre – samtidig med at man får lov til at nyde havudsigten fra sin lejlighed i Odense Havn.

Går vi lidt højere op i kvadratmeter og værelser, fordi I måske kommer som en familie, der gerne vil have ekstra plads, så skal man nok regne med at betale i hvert fald 12.000 kroner for 100 kvm. Det kan svinge lidt afhængigt af udsigten.

Odense er en spændende by at bo i

Bosætter du dig i en lejlighed i Odense Havn, får du ikke alene god udsigt. Du får også lov at opleve en af Danmarks største og ældste byer indefra med tæt adgang til både lækre gågademiljøer, natteliv, historiske bygninger, kulturelle oplevelser og god gastronomi. Eksempelvis finder du i Odense H. C. Andersens barndomshjem, som hvert år trækker både mange lokale og turister til.

Odense er også en universitetsby, så du er ung og kommer for at studere, kan du regne med, at der vil være mange i din situation, som er klar på at udforske nye bekendtskaber. Men det betyder dog ikke, at Odense vrimler med larmende unge. Tværtimod er det en hyggelig by med en god balance mellem ungdom og de ældre indbyggere. Du kan altså selv vælge side, hvis du finder en lejlighed i Odense Havn. I netop Odense Havn vil der dog nok være en overvægt af ikke-studerende, da lejligheder i dette område koster lidt ekstra sammenlignet med andre områder af Odense.

Vi hjælper dig med at finde dit næste hjem

Hos Lejeboligmægleren finder du et stort udvalg af lækre og rummelige lejligheder i Odense Havn, som er et populært område af Odense – primært på grund af den gode udsigt. Finder du derfor noget her på siden, som giver dig den rigtige mavefornemmelse, samtidig med at den opfylder dine praktiske krav, anbefaler vi kraftigt, at du slår til med det samme. Lejligheder her er meget populære, og vil du være sikker på at få din drømmelejlighed, skal du ikke bruge for meget betænkningstid.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at du finder noget, som du med stor glæde kan kalde dit næste hjem. Derfor går vi ind for komplet gennemsigtighed i vores boligannoncer, så du altid ved, hvad du får, og hvad et lejemål af lejligheden i Odense Havn indebærer. Har du derfor spørgsmål til os eller vores udvalg af lejligheder, hører vi meget gerne fra dig. Vi vil gerne være med til at give dig den helt rigtige mavefornemmelse, også selvom vi skal arbejde lidt for den.

Du har også mulighed for at skrive dig op i vores lejerkartotek, hvis du ikke fandt den lejebolig, som du kiggede efter, i første omgang. Så vil vi give dig besked, når der kommer en relevant bolig på markedet,  som matcher dine behov.

lejligheder odense havn