Velkommen til Ankomstpladsen i Aalborg

1-, 2- og 3-værelses lejeboliger
Fra 45 til 114 kvadratmeter
Priser fra 4.995 kr.
Se planer og priser
Ankomstpladsen (14 Of 15)

Information om Ankomstpladsen

På Ankomstpladsen på Eternitten i Aalborg opføres der lige nu 134 lejligheder, der er klar til indflytning 1. november 2023. Der vil på Ankomstpladsen være 1-, 2- og 3-værelses lejligheder fra 45 til 114 kvadratmeter. Den centrale beliggenhed på Eternitten giver let til motorvej, indkøb, fitness og meget mere.

Du får blandt andet:

- Køkken og bad fra Svane Køkkenet
- Altan, terrasse og/eller tagterrasse
- Mulighed for leje af parkeringsplads
- Depotrum til alle lejligheder
- Gulvvarme i alle rum
- Cykelparkering
- Elevator til alle plan

Der er klargjort til vaskesøjle. Lejer skal selv medbringe vaskemaskine og tørretumbler.

Lej en nyopført lejlighed på Ankomstpladsen i 9000 Aalborg

Beliggende på Eternitten i Aalborg byder Ankomstpladsen på et bredt udvalg af 1-, 2- og 3-værelses lejligheder, der størrelsesmæssigt strækker sig fra 45 til 114 kvadratmeter. Vi har lejligheder på Ankomstpladsen for både enlige, studerende, par og familier, så der er helt sikkert også en lejlighed, der matcher dine behov og præferencer.

På Ankomstpladsen får du ikke blot en lejlighed, men også et hjem, der vil danne rammer for mange hyggelige eftermiddage, festlige aftener og i det hele taget en tryg og velfungerende hverdag med glæde og smil.

Lyse og moderne lejligheder med altan eller terrasse samt husdyr tilladt

Når du vælger at leje en lejlighed på Ankomstpladsen i Aalborg, kan du se frem til at flytte ind i en lys og moderne bolig. Samtlige lejligheder er udstyret med enten altan eller terrasse, der giver mulighed for at nyde frisk luft og en fantastisk udsigt. Her kan du skabe dit eget lille uderum, hvor du kan slappe af og nyde solen.

I lejlighederne på Ankomstpladsen er der også mulighed for at holde kæledyr, så du kan trygt tage din firbenede ven med dig. Der kan nemlig søges om dispensation til et mindre husdyr i alle lejeboligerne. Lige uden for døren finder du et væld af hyggelige stier, hvor du kan lufte din hund og nyde lyden af fuglefløjt.

Alle lejeboligerne har desuden gulvvarme i alle rum, et stilrent køkken fra Svane Køkkenet og et lyst og indbydende badeværelse med plads til vaskesøjle. Der er endvidere elevator til alle plan, cykelparkering, depotrum og meget andet, som gør Ankomstpladsen til det ideelle sted at bo i Aalborg.

Leder du efter en lejlighed i Aalborg, der har det hele og lidt mere til, så er en lejlighed på Ankomstpladsen det sikre valg.  

Ankomstpladsen i Aalborg er beliggende tæt på indkøb, motorvej, byliv m.v.

Uanset om du prioriterer højt at have indkøbsmuligheder i nærheden, nem adgang til motorvejen eller ønsker at nyde det pulserende byliv i centrum, er alt dette inden for rækkevidde. Ankomstpladsen er strategisk placeret, så du har nem adgang til alle de faciliteter, du har brug for i din hverdag.

Book en fremvisning af en af de ledige lejligheder på Ankomstpladsen i dag

Hvis du ønsker at opleve Ankomstpladsen i Aalborg med egne øjne, er du mere end velkommen til at booke en fremvisning af en af de ledige lejeboliger. Vi står klar til at vise dig rundt og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.