Som kæledyrsejer er det ikke altid den letteste opgave at finde en lejebolig i en af de største danske byer. I mange lejemål er det nemlig forbudt at holde husdyr, herunder hund og kat, men der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser.

Lejeboligmægleren kommer dig til undsætning, hvis du ønsker at finde en lejebolig med husdyr tilladt, men endnu ikke har fundet det rette match. Du kan f.eks. få hjælp til at finde en lejebolig i København, Aarhus, Aalborg eller Odense, hvor det er tilladt at holde husdyr.

Find en lejebolig med husdyr tilladt

Lejeboligmægleren.dk er din genvej til dit nye hjem, når du gerne vil finde en lejebolig med husdyr tilladt. I mange af de lejemål, du præsenteres for på vores hjemmeside, er det nemlig tilladt at holde husdyr. Kravene kan være forskellige fra lejebolig til lejebolig, men i mange tilfælde er det tilladt at holde mindre husdyr i form af en mindre hund eller en kat.

I din søgen efter den rette lejebolig for dig og dit kæledyr bør du specificere, om du foretrækker at leje en lejlighed eller et rækkehus. Har du ingen præferencer, vil du blot have flere valgmuligheder.

Lejligheder med husdyr tilladt

Lejer du en lejlighed med husdyr tilladt, får du ikke din egen have, men du får så meget andet. En lejlighed kræver ofte både mindre vedligeholdelse og byder på et lavere energiforbrug end et rækkehus eller en villa. Endvidere har du i en lejlighed mulighed for at bo i højden, hvilket kan sikre en flot udsigt og privatliv.

Vil du gerne bo i lejlighed, og foretrækker du at bo til leje, så skal du udforske nogle af de mange lejelejligheder, hvor det er tilladt at holde husdyr. Dem findes der heldigvis mange af i landets største byer. Vi får løbende nye lejligheder til leje, hvor det er tilladt at holde husdyr, så hold øje med vores hjemmeside, hvis du ikke finder den rette lejlighed i dag.

Rækkehuse med husdyr tilladt

Du kan sagtens bo i en lejlighed med en kat eller hund, men ønsker du lidt mere plads, og har du altid drømt om at have din egen lille have, så kan et rækkehus med husdyr tilladt være et godt bud. Ved at leje et rækkehus med have får du din egen private oase, som du kan nyde med dit kæledyr.

Et rækkehus med have kræver lidt mere vedligeholdelse end en lejlighed, men vurderer du, at fordelene opvejer ulemperne, så kan du trygt leje et rækkehus med husdyr tilladt.

Lej en bolig med tilladelse til at holde husdyr i en af de største danske byer

Det er generelt sværere at finde en lejebolig med husdyr tilladt i større danske byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense sammenlignet med mindre danske byer som Skive, Haderslev, Nyborg og Slagelse. Det skyldes, at der er rift om de attraktive lejelejligheder i de største byer, og at mange udlejere foretrækker at leje ud til personer, der ikke har husdyr.

Vi har ledige lejeboliger for både singler, par og familier, hvor der også er plads til husdyr, eksempelvis en kat eller hund. Skal vi hjælpe dig med at finde din drømmebolig i København, Aarhus, Aalborg eller Odense?

Husdyr tilladt lejebolig – værd at vide om tilladelsen

For at kunne holde husdyr i en lejebolig skal du have opnået tilladelse hertil.

Hvorvidt det er tilladt at holde kat eller hund i lejemålet vil typisk fremgå af lejekontrakten.

Generelt gælder der følgende regler om at holde husdyr i en lejebolig:

  • Der skal være givet tilladelse hertil i lejekontraktens §10
  • Lejer skal opfylde de krav omkring antal og type af kæledyr, der evt. måtte være noteret i lejekontraktens §11
  • Husdyret må ikke være til gene for naboerne i henhold til §79 i lejeloven

Der tillades husdyr i mange nyopførte lejeboliger

Du kan formentlig finde en lejebolig med husdyr tilladt, der opfylder alle dine krav i forhold til boligens type, størrelse, stand, antal værelser og andre faktorer. Der er nemlig lejeboliger for enhver smag og ethvert budget.

Du har bl.a. mange valgmuligheder, hvis du ønsker at leje en nyopført bolig. I mange af de nyopførte lejeboliger er det nemlig tilladt at holde mindre husdyr. På vores hjemmeside har vi listet adskillige attraktive lejeboliger, hvor hunde og katte er velkomne.