Lejeboliger i Odense N

Lejebolig Odense N

Boliger til leje i Odense N

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense N dækker i areal både udkanten af det nordlige centrum samt de omkringliggende mindre byer. Vi har her på siden samlet alle vores tilgængelige lejeboliger i Odense N, og vi er sikre på, at der helt sikkert også er noget til dig og dine eventuelle samboende.

Med Odense N får du en rigtig god placering, fordi du altid er relativt tæt på Odense centrum, som er et af landets hyggeligste områder, samtidig med at priserne bestemt er til at overkomme, uanset hvor du bosætter dig i Odense N. Har du spørgsmål til os eller vores udvalg af lejeboliger i Odense N, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Hvad koster en lejebolig i Odense N?

Odense N dækker et relativt stort areal, som dækker den øvre del af Odense centrum, men også de mindre byer og områder lige uden for Odense midtby. Jo tættere man kommer på centrum, jo dyrere bliver det naturligvis at leje en lejebolig i Odense N – men det er stadig langt fra det prisleje på lejeboliger, som man finder i København og Aarhus. Odense er prismæssigt mere sammenligneligt med Aalborg.

Vil du gerne leje en 1 værelses lejlighed i den sydlige del af Odense N, så du er tættere på centrum, så skal du betale omkring 4.500 kroner for en lejlighed mindst. Er du villig til at rykke lidt længere nordpå, så kan du spare en del penge, fordi lejeboligerne herude er en del billigere. Det er muligt at finde 2 værelses lejligheder til samme pris, hvis man gerne vil have lidt mere rum at boltre sig på.

Du skal ikke være bekymret for, om det er besværligt at komme ind til byen, hvis du finder en lejebolig i Odense N. Det meste er i cykelafstand, og samtidig fungerer det offentlige transportnet glimrende, så du relativt hurtigt kan være inde i centrum. Odense har en masse aktiviteter og kulturtilbud at byde på for både unge og seniorer, så uanset om du som mange andre kommer for at studere eller bare gerne vil finde dit næste hjem i Odense N, så finder du helt sikkert noget, der matcher dine behov.

Lad os hjælpe med at finde dit næste hjem

Hos Lejeboligmægleren er vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at kunne tage de rigtige beslutninger angående bolig på dine egne vegne. Det betyder, at vi altid går efter at levere boligannoncer, som er så beskrivende og gennemsigtige som muligt, så du altid ved, hvad du går ind til, når du får interesse for en bolig. Vi har udelukkende interesse i, at du får den helt rigtige mavefornemmelse med dit hjem.

Hvis du for nuværende ikke er i stand til at finde den helt rigtige lejlighed til dine behov, så kan du med fordel skrive dig op i vores lejerkartotek. Når du står i dette, vil vi kontakte dig, når der kommer en ledig lejebolig i Odense N, som matcher dine behov til kvadratmeter og antal af værelser.

lejebolig i odense n