Lejebolig i Odense SØ

Lejebolig Odense SØ

Boliger til leje i Odense SØ

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense SØ dækker et stort område af Odense samt de omkringliggende mindre byer. Vi har her på siden samlet de bedste af de bedste lejeboliger, som du har mulighed for at opsnuse i denne dejlige del af Odense.

Med en lejebolig i Odense SØ har du hverken langt til by eller natur, og du kan typisk spare en god sjat penge ved at bosætte dig her i stedet for centrum af Odense. Sorter efter dine præferencer, så du kan finde en lejlighed, der matcher dine krav til boligen – hvad end det er huslejepris, kvadratmeter eller antallet af værelser. Vi sidder naturligvis klar på sidelinjen, hvis du får brug for assistance i din søgning eller har spørgsmål til os eller vores service.

Pris på en lejebolig i Odense SØ

I Odense SØ finder man mange lejligheder, og man får en placering relativt tæt på centrum uden at være helt inde i centrum – og det påvirker heldigvis boligpriserne i området til det bedre. Du kan nemlig gøre nogle gode kup, hvis du søger en lejebolig i Odense SØ.

Søger du eksempelvis en 2 værelses lejlighed, kan du uden tvivl finde lejligheder til en pris på 5.000 kroner i månedlig husleje, og det er sammenlignet med eksempelvis København en helt utrolig god pris. Området ligger en smule over landsgennemsnittet, men samtidig under de helt populære områder som Odense C, Aarhus og København. Vil man gerne op at have 3, 4 eller 5 værelser, kan man altså sagtens finde noget i dette område til en månedlig husleje på omkring 8.000 kroner.

Vil du gerne have lidt mere rum omkring dig og være tættere på naturen, så er Odense SØ et glimrende sted for dig. Du får ikke alene mere plads i din lejebolig i Odense SØ, men der er mindre befolkningstæthed, så man kan få lidt ekstra ro, når man kommer hjem efter en lang dag i centrum. Samtidig er naturen også kun lige rundt om hjørnet med forskellige tilbud tilgængelige.

Find dit næste hjem hos Lejeboligmægleren

Odense byder på en masse, og det er ikke kun begrænset til centrum. Med en lejebolig i Odense SØ får man en god placering kombineret med gode boligpriser tæt på natur, og vi håber, at du her på siden finder noget, der matcher dine behov. Hvis du ikke fandt noget umiddelbart, så anbefaler vi, at du skriver dig op i vores lejerkartotek, så du kan få besked, når der kommer en lejebolig i Odense SØ op på vores side, som matcher dine behov.

Din oplevelse kommer nemlig altid i første række, og vi vil gerne være med til at sikre, at du får den der famøse mavefornemmelse, som alle fortjener at have, når de skal tage en stor beslutning i deres boligsøgen. God jagt.

lejebolig i odense sø