5-værelses lejligheder i Odense

5-værelses lejlighed i Odense

Lej en 5-værelses lejlighed i Odense

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense er en stor dansk by, der er populær blandt mange boligsøgende på grund af de mange tilbud og aktiviteter, som byen byder på. På siden her finder du vores udvalg af 5 værelses lejligheder i Odense, hvis du gerne vil have et sted for hele familien eller bare gerne vil have en masse plads til dig selv.

Der er et begrænset udvalg af så store lejligheder særligt omkring centrum, og derfor anbefaler vi, at du slår til hurtigst muligt, hvis du finder den rette 5 værelses lejlighed i Odense, der ligger det helt rette sted i forhold til din livssituation. Har du spørgsmål undervejs i din boligsøgning, står vi naturligvis til rådighed for spørgsmål.

Pris på 5 værelses lejlighed i Odense

Da vi har at gøre med en lejlighed af en meget stor størrelse, skal du regne med at betale på den anden side af 12.000 kroner for en 5 værelses lejlighed i Odense, hvis du vil have en placering relativt tæt på centrum. Jo længere væk vi kommer fra centrum, jo større chance er der for, at du kan finde en bolig med 5 værelser til en pris på under 12.000 kroner.

Noget, der er værd at nævne, er dog, at prisniveauet i gennemsnit er en del lavere end Aarhus og i særdeleshed København. Det er derfor muligt til et nogenlunde prisniveau at finde en 5 værelses lejlighed i Odense, hvis man kan leve med at bo lidt uden for centrum. Det er heldigvis nemt at komme ind til centrum, hvis man vælger at bosætte sig i områderne lidt uden for Odense C.

Der er masser af muligheder i eksempelvis Odense M, som også er en stor relativt central bydel af Odense. Der er gode løsninger til offentlig transport, og så er det samtidig rimelig nemt at komme igennem byen på cykel, hvis du er vant til denne løsning. Det er heller ikke kun i centrum, at tingene foregår, og derfor behøves du ikke ind til byen, hver gang børnene skal til fodbold, eller I skal ud at spise. Det kan I gøre i jeres lokale område, uanset hvor I bor i Odense.

Find din lejlighed på Lejeboligmægleren.dk

Odense har rigtig meget at byde på, og vi vil gerne vise dig nogle af de bedste 5 værelses lejligheder, som du kan finde i byen. Sorter efter, hvad dine præferencer er, og lad dig inspirere til dit næste hjem. Vores mål er at hjælpe dig med at finde den helt rigtige mavefornemmelse med din bolig, og den proces starter allerede på vores side. Skriv derfor endelig til os, hvis du har spørgsmål til os, en boligannonce eller noget helt tredje.

Skriv dig også op i vores lejerkartotek, hvis du vil have besked, når der kommer en 5 værelses lejlighed i Odense på markedet. Gode 5 værelses lejligheder hænger ikke på træerne, så det gælder om at være først.

5-værelses lejlighed i Odense