Find den perfekte lejlighed i Gug

Gug er en naturskøn forstad, der ligger cirka 5 km fra det centrale Aalborg. Her finder du et lille samfund, som byder på sin helt egen karakter og med masser af muligheder for at leje den perfekte lejlighed tæt på Aalborg Centrum, Universitetet, Seminarieskolen, de mange indkøbsmuligheder i Aalborg Syd og meget mere. I dag er Gug helt vokset sammen med Aalborgs sydligste del, men er ellers omgivet af åbne og idylliske naturområder. Fortsætter man mod syd fra Aalborg og ind igennem Gug, skråner området stejlt ned mod Indkildedalen, der forbinder Romdrup Ådal og Østerådalen. Herfra er der cirka 60 meter op mod Gug Alper – som byens højeste punkt kaldes i folkemunde – og mod den østlige del af Gug findes det grønne bælte, der adskiller den charmerende kuperede forstad fra Aalborg Universitet.

De nyeste områder i bydelen Gug breder sig særligt mod øst og syd – og derfor er der rigtigt mange muligheder for at leje en skøn lejlighed i Gug, der ligger tæt på noget af den skønne natur, der omkranser Aalborg, men stadig bekvemmeligt tæt på alle tilbuddene inde i Aalborg samt universitetsområdet og eventstedet Gigantium. Det gør også Gug til det oplagte sted at finde en lejlighed for mange universitetsstuderende i byen, der nyder godt at kombinationen af natur og den forholdsvist korte afstand til attraktionerne og de kulturelle centre i Aalborg samt de utallige indkøbsmuligheder i Aalborg Storcenter og Skalborg, hvor mange af byens største specialvarebutikker og største virksomheder har til huse.

Området indeholder rigtigt mange forskelligartede oplevelser, der er værd at gå på opdagelse i. Så mange, at flere af dem, der bor i Gug, betragter sig selv som gugboere i højere grad end aalborgensere. Her findes der nemlig et unikt område, der breder sig op ad de gamle kridtbakker, og med mange skønne muligheder for at finde den perfekte lejebolig i Gug, der er tæt på lidt af det hele.

Skriv dig ind i vores Lejerkartotek for at holde dig opdateret om nye lejeboliger i Gug

Hvis du er en af dem, der har et særligt ønske om at leje en lejlighed i Gug, har du en rigtig god mulighed for at holde dig orienteret om nye lejemål i området. Det kan du gøre gennem vores online Lejerkartotek, og det er helt gratis. Lejerkartoteket er en service, hvor du får mulighed for at blive kontaktet af os, når der kommer en ny lejebolig i Gug eller omegn, som matcher de ønsker til beliggenhed, samlede antal kvadratmeter, husleje mv., som du har skrevet ind i vores system.

Så er du den første til at få direkte besked, når der er et passende match på en ledig lejebolig i Gug. Det er en rigtig god mulighed for at holde øje med de nye lejligheder i Gug, hvor der er løbende udskiftning, og de gode lejligheder kan være svære at få fat i. Ved at skrive dig ind i vores Lejerkatalog, sørger du automatisk for at være et lille skridt foran de andre, der søger en lejlighed i Gug.

lejlighed gug aalborg