Find den perfekte lejlighed i Vejgaard

Vejgaard er en hyggelig bydel i Aalborg, som har sin helt egen identitet. Af borgere i Aalborg og omegn karakteriseres byen ofte som en selvstændig by, hvor der er en særegen landsbystemning. Det er på trods af, at Vejgaard egentlig er tættere på Aalborg end nogensinde før, som resultat af den kulturelle udvidelse mod det østlige Aalborg, hvor du eksempelvis finder Musikkens Hus og Nordkraft, der er nogle af de mest prominente kulturbærere i Aalborgs fremdrift. I Vejgaard er folk lidt tættere på hinanden end inde i byen. Ikke i fysisk forstand – men på en social måde, hvor folk i højere grad kender hinanden og kommer hinanden ved. Her har du mulighed for at leje en lejlighed i Vejgaard, der byder på lokalsamfundets fordele med en behørig samling af dagligvarebutikker, foreninger, sportsklubber mv., men som også giver dig mulighed for at bo lige ved porten til Aalborgs kulturliv langs den nye havnefront.

Vejgaard er således en integreret “by i byen”, hvor der bor cirka 15.000 indbyggere, hvilket også gør den til den største bydel i Aalborg. Vejgaard består i sig selv af en række kvarterer, der byder på forskellige boformer, der giver dig mulighed for at finde en lejlighed, der passer perfekt til dig og dine behov. Her finder du nemt en lejlighed, der ligger rigtigt godt placeret i smørhullet mellem den østlige del af Aalborg, der er det område, hvor den eksplosive byfornyelse er mest fremtrædende, og Aalborg Universitet, som også gør Vejgaard til et sted, der er populært blandt byens mange studerende på grund af sin korte afstand til meget af det allerbedste ved byen.

Meld dig ind i vores Lejerkartotek og få direkte besked om nye lejligheder i Vejgaard

Her kan du se alle de lejligheder, der er ledige i Vejgaard lige nu. Hvis du er blandt de mange, som gerne vil holde dig opdateret om nye muligheder i Vejgaard, kan du registrere dig i vores lejerkartotek. Her kan du også angive ønsker og forventninger til din kommende lejlighed i Vejgaard, så vi har mulighed for at finde den helt perfekte bolig til dig.

Herefter giver vi dig automatisk besked, når der bliver en lejlighed ledig i Vejgaard, der passer nøjagtig til de oplysninger og ønsker, du har givet os. Vi arrangerer dernæst en fremvisning, hvis den pågældende lejlighed i Vejgaard har interesse, så du kan komme ind og få et personligt indtryk af lejligheden.

Du kan naturlig vis også skrive dig op til lejeboliger i Aalborg i vores kartotek, hvis du ønsker at søge mere bredt i byen.

ledig lejlighed vejgaard