Lej en lejlighed i Odense SV

Lejlighed Odense SV

Lejligheder i Odense SV

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense er en stor dansk universitetsby i rivende vækst, og derfor er vi sikre på, at du har valgt helt rigtigt ved at lede efter lejlighed i Odense SV. Du finder her på siden alle de lejligheder, som vores udlejere i øjeblikket har til udlejning i Odense SV, som er en stor bydel med masser at byde på i forhold til både byliv, aktiviteter og natur.

Find det bedste match for dig ved at sortere efter dine krav til pris, størrelser og antallet af værelser, og lad os hjælpe dig med at finde den rigtige bolig for dig. Husk, at der hver sommer kommer mange nye studerende til byen, så hvis du leder efter bolig i denne periode, så vær opmærksom på, at du måske skal handle hurtigt for at få fingrene i lejligheden.

Pris på en lejlighed i Odense SV

Odense SV er et stort område og dækker både den sydvestlige del af Odense samt de omkringliggende mindre byer. Selvom man ikke får en placering direkte i centrum, så får man en placering, hvor det er nemt at komme ind til centrum fra via både cykel og offentlig transport. Hvis du er klar på lidt transport i ny og næ, så kan du faktisk spare mange penge og finde nogle rigtig gode lejligheder i Odense SV, som har alt det, du skal bruge.

En lejlighed i Odense SV er nemlig ret billig i månedlig husleje sammenlignet med andre lokationer i både Odense, Aarhus og København. Du kan sagtens finde en 1 værelses lejlighed i Odense SV til 4.000 kroner i månedlig husleje, og ønsker du lidt mere plads at boltre dig på, så er det også nemt at finde 2 og 3 værelses lejligheder til omkring 6-7.000 kroner. Når man tænker på, hvor mange kvadratmeter man får for pengene, så har man gjort en rigtig god handel.

Området er derfor særdeles SU-venligt, hvis du kommer som studerende. Udover gode priser kan du i Odense SV også altid være tæt på natur, hvis det er noget, som betyder meget for din hverdag.

Find din lejlighed i Odense SV hos Lejeboligmægleren

Vi har ét mål, og det er et at gøre det nemt for dig at navigere i den store lejeboligjungle. Vi forsøger derfor altid at give dig den fulde indsigt med konkrete og udførligt beskrevne annoncer, som giver dig den information, du har brug for for at træffe den rigtige beslutning. Det er nemlig en stor beslutning, som kræver de rigtige overvejelser, hvis man skal blive helt tilfreds.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Så skriv dig op i vores lejerkartotek, og så skal vi nok tage kontakt til dig, når der kommer en lejlighed op i Odense SV, som matcher dine krav til pris og størrelse.

lejlighed til leje odense sv