På denne side præsenteres du for et stort udvalg af attraktive lejeboliger i nybyggeri. Du finder bl.a. en lang række ledige lejeboliger, herunder huse, rækkehuse og lejligheder, med gode beliggenheder i byer som København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Udvalget af lejeboliger spænder bredt, og der er en lejebolig for såvel den enlige som familien. Endvidere er der nybyggede lejeboliger til ethvert budget.

Find ledige lejeboliger i nybyggeri

Lejeboligmægleren er din genvej til din nye nybyggede lejebolig.

På vores hjemmeside kan du nemlig nemt og helt gratis surfe dig frem til dit næste hjem, hvad end du leder efter en lejlighed, et rækkehus eller et parcelhus. Du får et godt overblik over de mange spændende udlejningsprojekter og kan ved at følge vores links i oversigten læse mere om de enkelte projekter.

Nybyggeri lejligheder

Hvert år opføres der rigtig mange nye lejeboliger, og mange af disse er lejelejligheder. Der er ofte rift om lejlighederne i nybyggeri i de største danske byer, men på vores hjemmeside kan du sandsynligvis finde en ledig nybygget lejlighed, der matcher dine ønsker.

Du kan evt. tilmelde dig vores lejerkartotek, hvis du mod forventning ikke finder, hvad du leder efter i dag. Så giver vi dig besked, når der kommer en nybygget lejlighed på markedet, der passer til dine krav.

Nybyggeri rækkehuse

Er din store drøm at flytte i rækkehus? Og må det gerne være et nybygget rækkehus? Så er der rig mulighed for at få indfriet den drøm. Der er nemlig mange ledige rækkehuse til leje lige nu.

Med et rækkehus får du som regel både lidt mere plads og mere privatliv end i en lejlighed, samtidig med at du kan glæde dig over, at et rækkehus kræver mindre vedligeholdelse end et parcelhus.

Nybyggede rækkehuse står ligesom andre nybyggede lejeboliger i høj kurs, men hos Lejeboligmægleren kan vi formentlig hjælpe dig i mål med at finde din drømmebolig. 

Nybyggeri huse

Der er adskillige fordele ved at leje et nybygget hus. Du kan bl.a. nyde godt af, at energiudgifterne er lave, og at der er god ventilation og et godt indeklima. Derudover giver det bare en helt særlig følelse at være den første, der bor i huset.

I udvalget af nybyggede lejeboliger vil du finde både større og mindre nybyggede huse, der bare venter på, at du og din eventuelle familie flytter ind.