4-værelses lejligheder i Odense

4 værelses lejlighed Odense

Lej en 4-værelses lejlighed i Odense

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

I Odense finder du et væld af lækre og store lejligheder til mange forskellige behov. Har du behov for masser af plads og rum til dig og eventuelle samboende, så har vi her på siden samlet de bedste 4 værelses lejligheder, som Odense har at byde på.

En 4 værelses lejlighed i Odense kan du finde i både centrum og uden for centrum, og uanset hvad dine krav ellers er til lejligheden, kan du sortere i dem her på siden ved at opstille dine kriterier til din lejebolig. Odense er dejligt sted at bo, og vi håber, at du finder den helt rigtige 4 værelses lejlighed i Odense til dine behov. God boligjagt!

Pris på 4 værelses lejlighed i Odense

Ønsker du at leje en 4 værelses lejlighed i Odense, skal du forvente at betale over 10.000 kroner, uanset hvor i Odense du gerne vil bo. Det mest populære område er Odense C, og vil du gerne have en 4 værelses lejlighed i Odense C, så er prisen tættere på de 15.000 kroner om måneden i husleje end de 10.000 kroner.

Kan du leve med at bo lidt uden for centrum, kan du dog sagtens finde nogle store og rummelige lejligheder til omkring 11-12.000 kroner, hvor der ikke alene er plads til alle dem, der skal bo lejligheden, men I vil også få rum udendørs, fordi vi er lidt længere ude af byen. Og det gør ikke den store forskel, om det er Odense C eller et andet sted i Odense, du kommer til at bo.

Der er nemlig gode muligheder for at tage offentlig transport, og samtidig er der gode cykelruter langt de fleste veje gennem byen. Er du derfor glad for at cykle, kan du sagtens spare et par tusinde kroner om måneden i huslejen ved at bo lidt uden for centrum. Der er mange gode områder uden for centrum, som du også vil stifte bekendtskab med blandt vores udvalg af lejligheder her på siden.

Vi hjælper dig med at finde drømmeboligen

Når man skal flytte i en stor 4 værelses lejlighed i Odense, så tager man en stor beslutning. Og vi vil gerne hjælpe dig med at sikre dig, at du tager den helt rigtige beslutning, når du kigger igennem vores udvalg af lejligheder. Vi ønsker kun at give dig den bedste oplevelse ved at præsentere dig for lejligheder, der er præcist og korrekt beskrevet med både tekst og billeder, så du kan tage en beslutning på det mest oplyste grundlag muligt. Det er sådan, den gode mavefornemmelse opstår.

Fandt du ikke noget på siden lige nu, men er du villig til at søge videre, så anbefaler vi, at du skriver dig op i vores lejerkartotek. På den måde vil du få besked, når der kommer en 4 værelses lejlighed til leje i Odense, der matcher dine behov og kriterier.

4 værelses lejlighed odense c